Здравейте, пилоти!
Е, изида е направила нещо друго, досега не мислех да обяснявам какво правя, но сега Вие трябва да кажете нещо важно.
Нека да внеса яснота в ситуацията, да отдадем дължимото на хъса на Attila, пък и на страха на много други стари играчи от него
Та по време на борба между местните провайдъри, когато масово си режеха кабелите в квартала, Attila отнесе значителна част от флота ми - без нет няма игра, каквото и да си говорим.
Да не пренебрегваме и другите играчи - през повече от месец бях денонощно атакувана не само от почти целия топ на ЪпсурД, а и от половината Топ 20.
Е, как да не се почувствам не само богиня, а направо звезда - това е голяма чест за начинаещ играч.
Изборът на ветераните е напълно логичен - разгледайте съюза, който опитвам да водя през дебрите на Вселена 2... Биха заслужили поздравления за анализа, ако имаше друг избор

т.е. в топ 20 няма.
И така, бягах успешно доста време, даже атаките със ЗНС-та и 1000-1300 бойни кораба свършваха с кражби на 50-100 метал. Изкушавала съм се да ги публикувам, но това можеше да се приеме за заяждане
Мимоходом трябва да спомена и някои почти успешни опити на други ветерани - Герган на първо място - с някои недотам обичайни програмки...
Днес реших да дам битка на Attila с част от флота, не защото не можех отново да избягам . Поради липсата на достатъчно информация за резултатите от атаки със ЗНС исках да запазя тази планета и по съвета на местни ветерани пуснах флот на нея 2-3 сек преди него.
Сигурна съм, че самият Атила, който ме шпионираше до последната секунда, не е очаквал флот в този момент и може да потвърди.
Не знам дали това е причината планетата все още да е цяла, моля знаещите за коментар. Всъщност това е интересното в случая.
Очаквам новите атаки на всички мои "фенове" с огромен интререс и им благодаря за бързото ми и висококачествено обучение на тънкостите в играта.
Е, рядко възнаграждавам с ресурс, но затова пък вижте колко щедро - може пак да опитвате... рунда е в разгара си
Да призная, получих и защита в някои критични моменти - не е малко да имате 8 атаки от 6 ветерана и някой да убеди 3-ма да се откажат. Благодаря!
Много играчи ме питат "защо те е погнал Attila". Не ми е известно нищо лично, ако той има, може да каже. Е, допускам, че многократните опити, съпроводени със загуби на доста газ, са бронирали хъса му.
Дали е кавалерско и спортсменско ? Щом строя боен флот, но не го използвам срещу по-слаби, не използвам като другите и протекциите - досега само веднъж, а от изнесеното разбирате колко голямо е било изкушението - значи сама съм си задала екстремални условия в играта. Неспортсменски бяха общите атаки на Топа на Ъпсурд - играта допуска 20 часа вътре - е, 4 ТРЯБВА да ме няма, отнасят 30-40000 ресурс от мините, смешно е.
Толкова от мен, сега да кажат ветераните.