A highway to Hell

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Представете си най-лошия си кошмар.Представете си Ада.И естествено - Дявола.Не можете ли?Предстои ви да го направите. :p020: Дявола се завърна в цялото си величие.Секунди, минути след като влезе, поредния прегрешил бе заведен до портите на Ада и бе хвърлен в забвението на вечността.

[CCCP Aлфа]masterme4o vs. [Red Army]TheMonster

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

884105 метал
884105 кристали
91790 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
350262 газ.

diavol has returned...all sinners prepare...
Последна промяна от Fallen_angel на нед юни 17, 2007 4:54 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Браво, браво. Дяволе, време беше да съберем стария екип :) Е сега вече сме в почти пълен екип :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

явно има достойни хора все още :bravo:

ЦитатTheMonster

2007-17-06 19:22:02 Докладвай

Evala!!Dobra bitka!
Отговори Изтрий[/quote]
Последна промяна от dinko на нед юни 17, 2007 5:30 pm, променено общо 1 път.

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Много преживявате. Ама много. Дяволи,порти на Ада-тцтцтц... :lol:
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Никсъне, гледай си строшената кристална топка и не злобей :) Това се вика художествена фикция, с цел на читателя да му е малко по-интересно, отколкото да тупна един доклад и да сложа 1000 емотикона след това.Видяхме, че те е яд от битките ни, ама поне не го показвай толкоз явно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Контакти:

Всичко,което казах в поста ми е вярно-и да строша всичката си флота това няма да се промени. А за 1000-те емотикона-никой никога не е правил така... :lol: Ако исках да злобея далеч нямаше да постна такъв пост,но на тебе нещата явно ти изглеждат другояче. Айде правете си битки-все пак браво!
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Дам, сигурно щеше да е ...:
Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 15 2007, 08:55 AM) Става...

:lol:

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Контакти:

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jun 17 2007, 09:22 PM) Дам, сигурно щеше да е ...:
:lol:
По-зле е от "става",добре,че нападателят е добър играч,иначе битката не е нищо особено.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Nicson The Fearless - намали СПАМа в трибуните!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”