[Rookies] NickStriker vs [Archangels] GodPlay

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

The-God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет апр 06, 2007 8:35 pm
Контакти:

Мнение от The-God »

Това ми е идеята, че човека така си е решил - така е направил...
За някой е глупост, за мене човека си е пич. Както каза и той и аз това е само игра и няма да се мине като е загубил едно ЗнС. Ще си купи/направи друго и играта продължава...
Такива битки дори и "самоубийствени" радват окото и би трябвало да се забавляваме вместо да изпадаме в такива спорове. Затова и спирам до тук няма да коментирам повече, че усещам че ще започнат нападки и може да се караме дълго време ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=42054][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

The-God написа:Цитат(The-God @ Jun 17 2007, 04:27 PM) Това ми е идеята, че човека така си е решил - така е направил...
За някой е глупост, за мене човека си е пич. Както каза и той и аз това е само игра и няма да се мине като е загубил едно ЗнС. Ще си купи/направи друго и играта продължава...
Такива битки дори и "самоубийствени" радват окото и би трябвало да се забавляваме вместо да изпадаме в такива спорове. Затова и спирам до тук няма да коментирам повече, че усещам че ще започнат нападки и може да се караме дълго време ...
Ми давай - като видиш някоя флота нарочно пращай по-малко флот да бъдеш смел... да да, точно така - това е играта, ще си направиш нова флота, но пък ще имаш няколко смели постъпки в актива си
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 17 2007, 01:55 PM) Без Коментар. Лични в играта съм си писал само с ГодПлей и Сашку от Архангелс. Просто казах да оправите историята поне малко ... Но вие си решавате . :D

Е че то ГодПлей = ЛоуД :lol:

А иначе за Дъ Год - ако може прати няколко вълни по 50 кръста в мене...може ли?! :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Дъ-Год-все едно,че аз ги казах тея думи :) :bravo: Много точно казано-радвам се,че също осъзнаваш,че не трябва да се зомбираме и да се вманиячаваме в една игра. Поздравления за поста! Мисля,че един ключ ще й дойде добре на темата да не стават такива спорове-на които само едната страна си говори,а другата просто се смее :) :lol:

amnesty :ok: :padlock:
Последна промяна от Nicson The Fearless на нед юни 17, 2007 9:47 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”