RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 16 2007, 11:43 PM) Успех и попътен вятър...
Това е което ще кажа, ако все пак имаш стимул и време да играеш, играй.И както казах - не си ламер, постъпката е такава просто
Мерси за пожеланието.
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 16 2007, 03:52 PM) И последната колонка е запазена специално за Nicson The Fearless (предполагам още играеш ти с NickStriker), който нямаше достатъчно опит за такава битка прикривайки се, че го били направили "случайно" или "на сейвън" .
За последно да обърна внимание на тези два цитата,които определено не са верни и за информираността на читателите трябва да се оправят. Опит има достатъчно както казах преди малко. А никога ама никога не съм се прикривал,най-малко за битки направени от мене! Защо да се прикривам?!
Последна промяна от Nicson The Fearless на съб юни 16, 2007 10:37 pm, променено общо 1 път.
ае пуснете 1 гола звезда и по неме ( нищо че не мога да я спра ) ей така за кефа я бутна ( евентуално ) И да не ми зимате реца !!!
Браво за битката , на ники поста не съм го чел , евала на God за посрещането (или по-точно за тва че си е купил скаути от борсата навреме) :D
load: Ко бе шматка, искаш ли да ти пратя 3-4 да пробваме ко ше стане :D
Аз: Голямо дупе стана , пу да му се невиди защо снощи към 23:30 гледах филм а не бях пред ПЦто :D. Иначе съм навит на една не на 3-4
Последна промяна от dim4o на нед юни 17, 2007 8:44 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Никсъне, аз имах предвид, че стана една много добра битка, а ти подхвърли едно "а, ма то сейвън беше", което както и да го подхвърляш не я умаломажава .
Nicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Jun 16 2007, 11:30 PM) Първо искам да благодаря на защитника за красивото меле,което стана-моята постъпка не я оценявам като глупава колкото и нереално да ви звучи-защитникът стационира скаути 2 секунди преди атаката,а последната сонда мина 5 секунди преди нея. Перфектно организирано наистина.
Лоуд-започвам да си мисля,че или си пийнал яко,или си в такава еуфория,че само за играта мислиш. Виж какво съм казал вчера-умаловажавам ли стойността на битката според теб? Казвам нещата такива,каквито са,защото мисля че по-добре от тебе знам какво съм искал да постигна с атаката и каква е била целта. Ако си направиш труда да ми прочетеш първият пост няма да се налага да отговарям на всеки ТЪП пост по мой адрес. Няма да слизам толкова ниско че да се заяждам,и то за една битка в една игра. Има печеливши,има победени-това е само ИГРА и изобщо не ми е пукало за звездата... Много се учудвам,че стана такъв пазарлък заради битка само с 1 ЗНС-представям си ако бях пратил цялата флота какво щеше да стане. Димчо-без коментар ще оставя поста ти. Приятна игра на всички!
Никсъне, не се ядосвай бе. Казах го и по-горе - красива работа. Освен посрещането, а и пращането. Ама май тряаше да изчакаш Нофчо, че да я пуснеш по него, да видим дали щеше да се на*ка. Ама пък, бързо литках до теб и не се знае, дали щеше да издържи. Иначе много исках да пуснеш по мен целия флот (спокойно, на загуба бях от битката, ама щеше да се получи едно много яко меле). Нищо, ся ще гонкам само кръстовете
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ами ако с тебе сме на равни точки наистина щеше да стане мн яка битката А за битката хич не ме е яд-само се дразня на някакви хора,които се изказват неподготвени...
Последна промяна от Nicson The Fearless на нед юни 17, 2007 9:00 am, променено общо 1 път.
Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 17 2007, 08:45 AM) Лоуд-започвам да си мисля,че или си пийнал яко,или си в такава еуфория,че само за играта мислиш. Виж какво съм казал вчера-умаловажавам ли стойността на битката според теб? Казвам нещата такива,каквито са,защото мисля че по-добре от тебе знам какво съм искал да постигна с атаката и каква е била целта. Ако си направиш труда да ми прочетеш първият пост няма да се налага да отговарям на всеки ТЪП пост по мой адрес. Няма да слизам толкова ниско че да се заяждам,и то за една битка в една игра. Има печеливши,има победени-това е само ИГРА и изобщо не ми е пукало за звездата... Много се учудвам,че стана такъв пазарлък заради битка само с 1 ЗНС-представям си ако бях пратил цялата флота какво щеше да стане. Димчо-без коментар ще оставя поста ти. Приятна игра на всички!
Говоря за личните ти в играта, не какво си писал във форума - дали съм пил си е моя работа, не аз се камикадзирам на сейв, нито съм казал нещо против тебе в тая тема, нито нищо, даже обратното - хваля те, щото почна рунда добре (според моите критерии) и продължаваш да си на ниво, дори и да ти оценяват някои постъпката като "глупава". Какъв ти е проблема сега с мен, че не разбирам?
Послепис: Или в тоя пост нямаше конкретно мен предвид, но все пак с моя ник си го почнал.
Последна промяна от LoaD на нед юни 17, 2007 10:18 am, променено общо 1 път.
Без Коментар. Лични в играта съм си писал само с ГодПлей и Сашку от Архангелс. Просто казах да оправите историята поне малко ... Но вие си решавате . :D
Последна промяна от Nicson The Fearless на нед юни 17, 2007 1:01 pm, променено общо 1 път.
Абе тая битка направихте на е*ати проблема...
Евала на човека да прати ЗнС само в играч на 130к точки.
Дали е било нарочно или не, грешен сейвън или там както искате го наречете това няма значение. Важното е, че пича осъзнава че това е само игра и не му пука за тази звезда.
Всеки приказва и е голям играч, но няма смелост да си прати само ЗнС-то (за който има става въпрос) без други кораби по някой с над 110-120+к точки и тогава да видим дали му стиска ...
Браво отново за битката и се замислете дали и на вас ви стиска да пуснете само ЗнС-то си с/у някой...
The-God написа:Цитат(The-God @ Jun 17 2007, 04:13 PM) Абе тая битка направихте на е*ати проблема...
Евала на човека да прати ЗнС само в играч на 130к точки.
Дали е било нарочно или не, грешен сейвън или там както искате го наречете това няма значение. Важното е, че пича осъзнава че това е само игра и не му пука за тази звезда.
Всеки приказва и е голям играч, но няма смелост да си прати само ЗнС-то (за който има става въпрос) без други кораби по някой с над 110-120+к точки и тогава да видим дали му стиска ...
Браво отново за битката и се замислете дали и на вас ви стиска да пуснете само ЗнС-то си с/у някой...
Това не е смелост, а глупост.Да си пратиш флотата на заколение, ако според теб това е смелост, може да си сложиш сайта в restricted area.Все едно да видиш някой с 500 кръста, ама нарочно да му пратиш 200 на атака, щото си смел.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira