[Rookies] NickStriker vs [Archangels] GodPlay
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Бъгфлийт! 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Не е честно
Исках тая звезда в мойте складове ... От кога й се бях наточил, ама на ... човек да не модне за 2 дена ...
Иначе за битката - Добро посрещане. Хубаво си го пуцнал. То диня, диня, ама тея скаути не прощават
Моите подравления и Никсъне, по полека. Смел си, ама да беше пуснал до Нофчо, като спре мода 
Иначе за битката - Добро посрещане. Хубаво си го пуцнал. То диня, диня, ама тея скаути не прощават
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- ferrata
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
- Контакти:
Искам само да добавя това
2007-16-06 12:12:52 Докладвай
Доклад от шпионирането на
метал: 498 кристали: 135
газ: 890Енергия: 3961
Информация за флотите / защитата:
Боен кораб: 7 (5 ниво)
Ракетна у.: 140
Л. лазер: 1
Шанс за неуспех 0%
Отговори Изтрий
Не ми се карайте,знам че е забранено..За неразбралите това е 8 сек преди удара,а както защитника каза нямало е как да ги видим тия скаути
..То между другото не знаех точното време на удара и спайвах наслуки...
Поздравления за смелоста и на двамата да изгорите с доста ресурс.Успех на всички
П.П. а тая 490к газ дето седя там доста време ..нямах възможност да я прибера,иначе
Доклад от шпионирането на
Шанс за неуспех 0%
Отговори Изтрий
Не ми се карайте,знам че е забранено..За неразбралите това е 8 сек преди удара,а както защитника каза нямало е как да ги видим тия скаути
Поздравления за смелоста и на двамата да изгорите с доста ресурс.Успех на всички
П.П. а тая 490к газ дето седя там доста време ..нямах възможност да я прибера,иначе
Последна промяна от ferrata на съб юни 16, 2007 7:31 pm, променено общо 1 път.
Извинявай, ferrata, но Ник ламер ли е ? Очаква от човек над 100к точки да има 7 бойни 8 сек преди удара ли ... и самоуверено му влиза с 1 знс... акое така, си е много ламерска постъпкаferrata написа:Цитат(ferrata @ Jun 16 2007, 10:14 PM) Искам само да добавя това
Доклад от шпионирането на []
Шанс за неуспех 0%
Отговори Изтрий
Не ми се карайте,знам че е забранено..За неразбралите това е 8 сек преди удара,а както защитника каза нямало е как да ги видим тия скаути..То между другото не знаех точното време на удара и спайвах наслуки...
Поздравления за смелоста и на двамата да изгорите с доста ресурс.Успех на всички![]()
П.П. а тая 490к газ дето седя там доста време ..нямах възможност да я прибера,иначе![]()
Последна промяна от RoYaL на съб юни 16, 2007 7:31 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Роял го каза 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
Най-ценните уроци се учат от собствените грешки и загуби, така е в училището, така е в живота, така е и в играта. Едни се учат от други, а трети вървят пътя си сами. Никсън е човека, който или ще си вземе поука, или не
. Мене ми харесват битката и историята и повече не ми трябва
. Ламер, не ламер, кютек да има
Битката пише, че е в 12:13:00, но истинският й час бе в 12:12:59, това в целия Archangels се знаеше май
Първите танкери, ако не се лъжа, са минали в 12:13:12.
Битката пише, че е в 12:13:00, но истинският й час бе в 12:12:59, това в целия Archangels се знаеше май
Последна промяна от LoaD на съб юни 16, 2007 8:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Няма да отговарям на всеки поотделно,защото не считам за нужно да се занимавам с някои наточени форумни лъвчета
Първо искам да благодаря на защитника за красивото меле,което стана-моята постъпка не я оценявам като глупава колкото и нереално да ви звучи-защитникът стационира скаути 2 секунди преди атаката,а последната сонда мина 5 секунди преди нея. Перфектно организирано наистина. Както знаят много от моите приятели и съюзници-поради липса на време смятах да прекратя рунда още онзи път,когато нафлудих Джиесемчето на Инсо и ме наказа каос за 2 дни и 8 часа... Защитникът ми каза "да си взема поука"-аз знаех,че има 50% вероятност да стане така-реших за спорта да оставя ЗНС-то въпреки големият шанс да падне. 1 ЗНС не прави игра-както и играта не трябва да се превръща в самоцелно правене на ЗНС-та. Та да си довърша мисълта за причините за битката. Сутринта ставам 8:15 часа и се сещам,че имам курс по английски от 8:30. Най-близкият човек,по който можах да пратя ЗНС-то беше именно Год_плей-да,наистина беше сейвън. След като се върнах имах 6-7 минути да реша дали да се връщам или да оставя атаката-но реших да не си летя само за сплашване ами да има битка. Роял-от гледна точка на времето за игра съм ламер,защото напоследък не превишавам 10 часа онлайн... Последната седмица от даскалото ми е много важна(в пъти по-важна от булфлийт) и се надявам,че можете да ме разберете. А нали знаете в тази игра-който има време и пари е в ТОП 10 ако знае що-годе как се играе
Хайде да не се оливам с постовете-пожелавам на Архангелите успех по-нататък в рунда и те за пореден път доказаха,че са организиран съюз! Това е моят коментар-ще използвам едно велико изречение от съюз Хелуингс-The wars come and go,but the soldiers stay infernal!
И един едит от мене-виждам,че много хора са ме нарекли открито "ламер". Дано всичките знаят своята цел в живота и нека размислят дали булфлийт е показателно за човекът като цяло... Откъм неговият характер-да,но откъм качества съвсем не.
И един едит от мене-виждам,че много хора са ме нарекли открито "ламер". Дано всичките знаят своята цел в живота и нека размислят дали булфлийт е показателно за човекът като цяло... Откъм неговият характер-да,но откъм качества съвсем не.
Последна промяна от Nicson The Fearless на съб юни 16, 2007 9:36 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Успех и попътен вятър...
Това е което ще кажа, ако все пак имаш стимул и време да играеш, играй.И както казах - не си ламер, постъпката е такава просто
Това е което ще кажа, ако все пак имаш стимул и време да играеш, играй.И както казах - не си ламер, постъпката е такава просто
Последна промяна от RoYaL на съб юни 16, 2007 9:44 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi