[Rookies] NickStriker vs [Archangels] GodPlay

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

G-Play:
(автор)

Ставам си аз по график (след 5тата аларма на телефона), пускам мини и рециклатори в тая, оная Вселена, гледам и тука нещата - пак скука, пак ми иде да зарежа акаунта... Пуснах си Карибски Пирати за трети път да се хиля пак на Джони Деп, ама не мога да преценя 5 или 10 минути след това вече спях като заклан... след около 2 часа се събудих официално (след 9:00 часа), имах чувството, че комшиите цепеха дърва в хола си. Сядам на компа и рефрешвам страницата във 2-ра и какво да видя... някаква атака от познати координати по колонията ми. Гледам, че остават 2 часа и нещо до мене и си викам "Тоя па за кво си праща колонизаторите по мене", направих си кафе и отварям след 10 минути да видя все пак с какво лети - LoL, половината кафе отиде по бюрото - неква звезда лети по мене. 15 минути отидоха в размишления всеки втори ли в тая вселена ги има тия кълбета, след което надух гайдата в съюза, че търся Скаути и Танкери, щот е крайно време тоя ресурс на борсата да взема да го инвестирам в нещо, ще вземе се развали, не пише срок на годност никъде. После отидоха няколко минути в размишления да му помагам ли на пича, като видимо иска да се изкамикадзира с едва 1 звезда и то сама, ама отзивчив човек съм все пак, пък и аз също си падам по големите електроуреди, мухаха :) . Друг е въпроса, че вече е отнасяла тупаник моя колония без да хвана навреме и пресрещна както подобава извършителите (а те не ми и оставиха шанс да си отмъстя както искам, щот са леко сини и без планети някои от тях). Понеже късно видях атаката, нямаше как да престационирам звездите, така че ми трябваше друга алтернатива. Накупих 2300 скаута, щот съм стиснат и не ми се даваха ресурси за повече, вдигнах им ниво 2, пак щот съм стиснат, нема давам ресурс за глупости, нагласих Стационирането да е 3 секунди преди атаката на брата по оръжие и зачаках. Танкерите бяха най-малкия проблем, тъй като около мен най-бързите са ми все приятели, даже macumba специално се обади за резервация на рециклажа, ама anche извади козовете от ръкава първа :) . Да не пропусна и RoYaL, и jiji, че щяха да помогнат при неуспех, даже почнах с почерпките :}

През това време за какви ли щуротии не изговорихме в Skype, изобщо атаката беше последното нещо, за което мислех. Това, което стана, ще ми остане хубав спомен от играта и може би и затова го драснах тоя коментар.

По азбучен ред и по никове, за да няма сърдити после :) :

anche, atomic, GeNeRaLiSiMuS, jiji75, Kristin, macumba, RoYaL, SaShKu и Vorhees (май не пропуснах никого... чудо :P )
Благодаря ви, че бяхте почти цялата сутрин с мене и се забавлявахме, да знаете, че си е жив купон да се играе в един съюз с всички ви (макар и през различни рундове, различни вселени и в различни страни :>), даже като лидери или пък аз на вас :P Това ми е първият и най-забавен път, в който посрещам Звезда без никаква предварителна подготовка - направо по бели гащи, дет се вика (тъкмо ставах все пак :}).

И последната колонка е запазена специално за Nicson The Fearless (предполагам още играеш ти с NickStriker), който нямаше достатъчно опит за такава битка, но изобщо не му липсваше смелост и хъс да засили звездата накъдето трябва, дори и да твърди, че е било сейвън... в наши дни такива сейвове не се правят, знам го това, но и знам, че не са и много хората, които ни радват с битките си и желанието, с което ги правят, през по-голямата част на рунда, дори, че го били направили "случайно" или "на сейвън" ;) .

Как беше оня израз на пАстичката...

`бичам ва! :a055:

NickStriker vs GodPlay
Оригинал:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3404294d

Накратко:
ЦитатРециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1796256 метал
1796256 кристали
898128 газ[/quote]
Последна промяна от LoaD на пон юни 18, 2007 5:04 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ами битката достатъчно се изкоментира на друго място, за това просто ще кажа, че не трябва всеки втори да притежава кълбо... вече двама изгоряха - Ники и Въркулака.
Последна промяна от RoYaL на съб юни 16, 2007 2:22 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

:bravo: :bravo: :bravo:
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Моите поздравления ги получи вече, все пак бях и свидетел и участник. Благодаря на NickStriker за шоуто което ни направи.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 16 2007, 02:52 PM) ама anche извади козовете от ръкава първа :) .
Това беше най-веселата част, след бъркане на координати , нагласяне на времето, разминавянията.
Особено като вече се беше отчаял : "Тоя рециклаж май е обречен, който реши да прати, все се обърква :D"
Разбира се, че съм първа, за разлика от Вас отдавна бях вече събудена :p140:
Последна промяна от anche на съб юни 16, 2007 4:39 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Първо поздравления и за 2мата. Битката не е нищо особено,но винаги когато в битка има знс-та емоцията е голяма. Голяма смелост от страна на Год-а за да посрещне знс-та . Вижда се ,че не е напразно . Кефа преди всичко.
Малко глупава постъпка от Ник ,въпреки че е смела.Не е трябвало да праща знс-то само .Но той си знае.Поздравления момчета ,продължавайте да се дебнете. Искаме още битки :)
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Рано или късно тая диня щеше да падне...нищо - има кво да се прибира и в нашите складове.Поздравления за добрата битка и перфектната организация :) А тука от 5 минути се хиля на опитите на Страйкърчо да заблуди архангелите сутринта :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Жалко , че си спях по това време :dizzy:

Тая борса почва да ме радва много . . . и GodPlay браво за битката :bravo:
Последна промяна от Stankata на съб юни 16, 2007 3:03 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Уааааа аз пак пропуснах половината :( :( :(
Ама прочетох си всичкото домашно, дет ми го бяхте написали :bravo: :bravo: :bravo:
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво и на двамата много добра битка въпреки глупавата
постъпка на съотборника да праща сама звезда във атака
битката доказва още веднъж че скаутите мажат яко звездите.
Поздравления за доброто шоу и към двамата.
Последна промяна от Newromancer на съб юни 16, 2007 4:26 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

/off
При положение, че скаутите стрелят с ~2 млн дмг, не трябва ли втория рунд ЗНС-то да има 10 млн структура, а не 14 ?
Последна промяна от RoYaL на съб юни 16, 2007 4:33 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”