Attila vs. [BoLdLY]skottish
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Това от злоба и завист ли го написа?! Нужно ли е да ти се обяснява, че играта не ни е първа привилегия и амбиция в живота, и то на този етап от годината?!Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jun 14 2007, 12:39 PM) Ама защо целия ви съюз посиня - да не е нещо хронично заболяване.
Надявам се, да те срещна през зимата в 1ва или 2ра вселена с твой си развит акаунт (не някой да ти го развива и ти всичко да поемеш на готово), не с чужд и тогава да те видим в пълният си блясък!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Ъпсурт си къртът яко нема спор а той карбанкал нека си приказва квото си ще кой посинял и кой не я ми кажи оо велики тогава защо 1 AncienT_SouL може така да касира половината тамплиери без да му направите нищо война от близо 2 месеца и само с шпионажи го затрупвате 1 корабче не сте му свалили абесни ми това господин "посиняхте сичките"
Hell was full so...
i came back!
i came back!
-
Klayton
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср юни 07, 2006 5:19 pm
- Контакти:
Г-жо или Г-жице ,misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 14 2007, 01:16 PM) Това от злоба и завист ли го написа?! Нужно ли е да ти се обяснява, че играта не ни е първа привилегия и амбиция в живота, и то на този етап от годината?!
Надявам се, да те срещна през зимата в 1ва или 2ра вселена с твой си развит акаунт (не някой да ти го развива и ти всичко да поемеш на готово), не с чужд и тогава да те видим в пълният си блясък!![]()
стига сте се излагали. Нямате време за играта ,но иначе във форума сте постоянно.. А и изказването ми е просто смешно,просто няма накъде повече.Карбанкал сигурно е развивал доста свой акаунти(за пример -Avitoxol) ,но туко виж този рунд са му дали 1 акаунт и човека просто е приел да играе с него.
Не се ли радваше когато казах на Карбанкал да върне флота да не ти бутне планетката ,че така му говориш .misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 14 2007, 08:07 AM)Браво!
![]()
Последна промяна от BEC на чет юни 14, 2007 12:35 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
ВЕС, моието уважения, но не изопачавай нещата, ако обичаш... с тези 2 ЗнСта едва ли щеше да ми бутне планетата, но това е друга и лична драма за обсъждане... Освен това не ми харесва как с този си въпрос определяш за себе си Карбанкал, като бясно куче подвластно на командите ти! Уважавам Карбанкал, повече от теб и честно казано ме заболява от думите ти!BEC написа:Цитат(BEC @ Jun 14 2007, 01:34 PM) Не се ли радваше когато казах на Карбанкал да върне флота да не ти бутне планетката ,че така му говориш .
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Четеш между редовете . За първи и последен път се намесих тогава , а сега излиза ,че едва ли не съм господ в сянка.misterya написа:QUOTE(misterya @ Jun 14 2007, 01:41 PM) ВЕС, моието уважения, но не изопачавай нещата, ако обичаш... с тези 2 ЗнСта едва ли щеше да ми бутне планетата, но това е друга и лична драма за обсъждане... Освен това не ми харесва как с този си въпрос определяш за себе си Карбанкал, като бясно куче подвластно на командите ти! Уважавам Карбанкал, повече от теб и честно казано ме заболява от думите ти!
( и съжалявам ,че се обадих ) Ние просто сме приятели и като такива ценим мнението си . А и приятелите си помагат 1.86 .......
Има и свестни хора в вашият съюз Атила е един от тях . Но понякога нещата излизат от контрол нали?
Забравих да поздравя Атила за битката добро флотче за точките
Последна промяна от BEC на чет юни 14, 2007 1:04 pm, променено общо 1 път.
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Мистерия - към теб само искам да ти пожелая успех в начинанието което ти предстой и дано всичко мине както трябва .По въпроса ти за акк - няма да отговарям - смешно е . по въпроса с злобата и завистта - не виждам на какво да завиждам .Единственото което мога да кажа на съюз ъпсурд е да влезнат в играта и да се бием . по въпроса дали ще се видим в някои рунд на 1-2 вс.- отговарям -не.
На другия смешник - просто няма да отговарям .
Успех и приятна игра на всички.
На другия смешник - просто няма да отговарям .
Успех и приятна игра на всички.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]