[TheAgents]Pitbull vs АСТРОНАВТА[S.A.A.]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- ???? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
- Контакти:
Питбулче-пинчерче все там си ве имаш късмет сам знаеш досега не можеше да ме хванеш така че, поне не пишете глупости относно съюза, мога да кажа че не съм се крил от никой в него само защото преди това пак съм бил в него почти цял рунд в 2 тъй че аман от калитари.

Последна промяна от ACTPOHABT на ср юни 13, 2007 10:46 am, променено общо 1 път.
- pitbull
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 11, 2006 4:12 pm
- Контакти:
ACTPOHABT написа:Цитат(ACTPOHABT @ Jun 13 2007, 11:40 AM) Питбулче-пинчерче все там си ве имаш късмет сам знаеш досега не можеше да ме хванеш така че, поне не пишете глупости относно съюза, мога да кажа че не съм се крил от никой в него само защото преди това пак съм бил в него почти цял рунд в 2 тъй че аман от калитари.![]()
![]()
![]()
Астронавте не съм те хванал по рано защото не съм те гонил, имах по важни "ангажименти" благодарение на съотборниците ти, а й ти киснеше доста в мод. За твое сведение флотата ми пристигна 3 дни преди да те ударя, 2 часа след като излезе от мод с първата ми атака битката беше налице, ако според тебе това е къмет то според мен се дължи на небрежност от твоя страна.И искам да подчертая че за съюз ви нищо не съм писал, немога да отговарям за постовете на останалите
Каква приятна тишина би
настъпила ако хората говореха само
това, което са добре премислили.
настъпила ако хората говореха само
това, което са добре премислили.
казах ти ве нета спря ако имах нет нямаше нищо да направиш к'во да направя небрежност ..ти от училище за прости ли си излязал че и 100 пъти да ти го кажат пак няма да ме разбереш като ми спря нета тръгнах към една зала ама късно стигнах ....пък това че съм бил в дълъг мод е от факта че се занимавам с неща с които ти никога няма се захванеш ама трябва да има хора като тебе и такива като мене шанс!!! казах ти просто си калитар нищо повече от това ..лично аз не те имам за играч това че си ме ударил нищо нме значи за мене играчи са онея от старата лига ...щото видях пич детп вдигна точки колкото ти си правил цял рунд за 2 месеца тъй че покрий се някъде и си трай.........успех на всички ангели!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
АСТРОНАВТ-е, ти много голяма уста вадеше и във Вселена 2, а сега си просто някой върху, който се прави сейв
П.П.А докато беше бял и добри мини имаше за ползУване
П.П.А докато беше бял и добри мини имаше за ползУване
Последна промяна от Fallen_angel на ср юни 13, 2007 2:57 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
А ти пък кой беше гледам ти мненията във всяка тема на тоя форум!!! Че даже и чужди мини ползУвашFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jun 13 2007, 03:57 PM) АСТРОНАВТ-е, ти много голяма уста вадеше и във Вселена 2, а сега си просто някой върху, който се прави сейв![]()
П.П.А докато беше бял и добри мини имаше за ползУване![]()
форумен боец ли си или?
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...