След като тази нощ прелетях 3 галактики за поредната жертва, исках да си легна, пускайки малко обири преди това.Малко сонди тук там около мен и какво да видя - червеноармеец с флота на земята.Бърза сметка, малко престациониране(за съжаление частично поради липса на газ) и усилено търсене на танкери.Намерих танкери, литнаха, аз отидох да отморя за малко...и заспах.Събудих се когато те бяха минали...и единственото, което можах да направя е да поднеса извинения на човека, че съм го разкарвал час и половина в едната посока.Погледнах - а жертвата все още офлайн.А на мен и танкери и флота кацнали.Пуснах танкерите, пуснах флотата и отидох да изгледам филм.След малко резултата беше ясен :
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1317060 метал
1317060 кристали
658530 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Една добра нощ, с добър улов и емоции
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Благодаря за съдействието..... от името на пострадал колега от таи цветарка....
в такива случаи идва намясто израза .... "от светулка - на светулка, от светулка - на светулка..... че на фаса на горския.................."
п.п.
Дано Mad_Dog си извади необходимите изводи.... ще са му от полза в живота
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Добри флоти и за двамата Защитникът има забележително добри бонуси-но явно е имал работа щом не е влязъл,или просто некадърен сейв Успешно възстановяване и на двамата!
дам,адаш винаги е бил добър флийтър и радва окото с битките си.но да не забравя,че ние сме от другата страна на барикадата(тъй и не успя да ме привлече за ссср-ката кауза в тая вселена)
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
С тия 2 рециклажчета ги оправихме А нали знаеш където не помага алкохола - помага многото алкохол Стягай се, защото след седмица може да те пробвам колко носиш
браво за битката
2ри за няколко часа
давай така чакам следващия
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]