Към 10.15-10.20 вече може да се каже , че става човек от мене и леко почва да ме интересува какво ще се прави днес и за това питам шефчето: Кво ше правим днеска бос ?
Той почти винаги ми хвърля един бърз поглед после поглежда нанякъде безидейно и вика: Ще видим ... На мен обаче не ми харесва отговора ... Щот при нас напоследък е една седмица работа последвани от 3 почивка ... Ся май сме в периода почивка ... В тоя период мързела се разпространява като чума ... Ей няма такова чувство като мързела ... Почти като наркотик е ... Хем е гот да мързелуваш хем вреди .. Най вече на килата и на джоба ...
Излизам от кафето да разтъпча малко (офиса ни е на самия център на града ни) пълно е с преминаващи хора ... (тия хора работа нямат ли си какво ми се шляйкат .... каква ирония)
- Лорррдеее - се чува зад мене ?!? Пфф това трябва да е едната от двете луди над 50 годишни продавачки от магазините до офиса ...
- Оууу - изръсвам аз ....
- Къде ти е шефчето - вика тя
- Ей го в кафето - казвам аз ...
Напоследък здраво го базикат шефа (то той им е техен набор) щото секнал кръста докато вършил нещо вкъщи ... та не му викаха палавник , та не му предлагаха Кама Сутра да не греши пак стойките и да не се контузва ... Смях 15-20 минути ... Вече е към обяд ... кой ходи яде някъде кой не към 13.00 всички сме се събрали ... Обсъжда се положението , какво щяло да се бачка идните дни ... Докато ние с единия от колегите не внимаваме както винаги и зяпаме през щорите минаващите хора ... Колегата вижда няква засукана пи*ка (да се чете мацка) и изцепва: Диди оууу лорде тая има 120 гръдна баце ... True true - изръсвам аз ... добра е баце отивам да се запозная .. следва борба с колегата кой пръв да стигне до вратата (то той е 70-75 кила с напикан памперс тъй , че е ясно че аз стигам пръв хаха) В същото време обаче друг колега (няма да давам имена че тука тоя форум има прекалено много съграждани хаха) се изцепва: Абе лорде тая ми е комшийка и е на 15 години бре ... Дидиии почти извиквам аз и бързо си заемам мястото ... Шефа изръсва едно: "педофили" и продължава с пъкления му план как да съсипем всички конкуренти и да източим парите на хората ...
Стига за сега , че ми се спи ... God bless the vodka