Още един ден в провинцията ...

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

9.00 е , сутрин е , Жиесема ми звъни ужасно силно ... докато го намеря и изключа сигурно съм събудил всички дремльовци в блока (кой става 9 за работа освен мързел като мене ? Военен блок сме всички са се изпидирали до 7 часа ...) След изключването на гадната писклива дранкулка опипвайки се стига до банята следва сутрешна хигиена ... Минава се през неуспешни опити за удавяне и задавяне ... Добре , че в казармата си създадох навих да си приготвям дрехите ... скача се в тях като космонафт в костюма си ... Следва търсене на цигара ... нормално както винаги или съм пил някъде или съм висял на компа и съм изгледал 2-3 90 минутни филма за преспиване ... ако както чат пат става из местните "дискотеки" се засека с едно от 3-те си най чести "неангажиращи завоевания" я будя най брутално и изръмжавам: Дай една цигара веднага ... То само 1 от тях пуши ... и то някви клечки за зъби баси ... Както и да е , излиза се 9 и нещо и с олюляваща се засилка се поема към най близкия магазин по пътя ... някво капанче до болницата и както винаги няма червен Pall Mall ... зима се едно синьо виктори и се павка до центъра с неописуем кеф ... Най после се стига до офиса ... Не , че не е на 800 метра от нас ама си е мъка да влачиш полузаспали 126 кила ... вервайте ми ... Хващам дръжката на вратата на офиса , с другата ръка се подпирам на джама , отварям вратата леко измърморвам : Дуб ютру ... отиам за гориво ...тряскам вратата (не знам защо ама винаги тряскам вратите хммм) и се отправям за кафе ... Коя ли е на смяна се замислям .. В кафето/закусвалнята до офиса бачкат 2 симпатични девойки с добро чувство за хумор ... освен , че се събуждам от кафето чат пат докарвам положението и до усмивка :) Докато изпия и половината си кафе обаче сме се събрали всичките колеги на масата и данданията е пълна ... рядко сутрин в кафето влизат други хора ... :p140: Смятам ясно ви е защо ?
Към 10.15-10.20 вече може да се каже , че става човек от мене и леко почва да ме интересува какво ще се прави днес и за това питам шефчето: Кво ше правим днеска бос ?
Той почти винаги ми хвърля един бърз поглед после поглежда нанякъде безидейно и вика: Ще видим ... На мен обаче не ми харесва отговора ... Щот при нас напоследък е една седмица работа последвани от 3 почивка ... Ся май сме в периода почивка ... В тоя период мързела се разпространява като чума ... Ей няма такова чувство като мързела ... Почти като наркотик е ... Хем е гот да мързелуваш хем вреди .. Най вече на килата и на джоба ...
Излизам от кафето да разтъпча малко (офиса ни е на самия център на града ни) пълно е с преминаващи хора ... (тия хора работа нямат ли си какво ми се шляйкат .... каква ирония)
- Лорррдеее - се чува зад мене ?!? Пфф това трябва да е едната от двете луди над 50 годишни продавачки от магазините до офиса ...
- Оууу - изръсвам аз ....
- Къде ти е шефчето - вика тя
- Ей го в кафето - казвам аз ...
Напоследък здраво го базикат шефа (то той им е техен набор) щото секнал кръста докато вършил нещо вкъщи ... та не му викаха палавник , та не му предлагаха Кама Сутра да не греши пак стойките и да не се контузва ... Смях 15-20 минути ... Вече е към обяд ... кой ходи яде някъде кой не към 13.00 всички сме се събрали ... Обсъжда се положението , какво щяло да се бачка идните дни ... Докато ние с единия от колегите не внимаваме както винаги и зяпаме през щорите минаващите хора ... Колегата вижда няква засукана пи*ка (да се чете мацка) и изцепва: Диди оууу лорде тая има 120 гръдна баце ... True true - изръсвам аз ... добра е баце отивам да се запозная .. следва борба с колегата кой пръв да стигне до вратата (то той е 70-75 кила с напикан памперс тъй , че е ясно че аз стигам пръв хаха) В същото време обаче друг колега (няма да давам имена че тука тоя форум има прекалено много съграждани хаха) се изцепва: Абе лорде тая ми е комшийка и е на 15 години бре ... Дидиии почти извиквам аз и бързо си заемам мястото ... Шефа изръсва едно: "педофили" и продължава с пъкления му план как да съсипем всички конкуренти и да източим парите на хората ...

Стига за сега , че ми се спи ... God bless the vodka ;)
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Еми нормално е това, ;)
Да не би да си очаквал по-лесно да ти е ? :)
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

CRACK написа:Цитат(CRACK @ Jun 12 2007, 11:58 AM)
Еми нормално е това, ;)
Да не би да си очаквал по-лесно да ти е ? :)
Напротив скучно ми е ... Даже прекалено лесно е ;)
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”