Хита на сезона

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

[quote=""kaos""]Тъй, тъй... А така де - няма да се излагате - къде бива да играе някой без моя подкрепа. Новата теория ми харесва повече от предната. Ама разбира се - аз съм си посветил живота на това да спра вашия поход към висините на класацията. Нали разбирате - не мога да позволя на убер-мега-хипер-ебало си мамата-топ светила в играта като вас да достигнат топ-дедовия ми. Не може!!! Отде накъде? Нито пием бира заедно, нито сте ми любовници. Така че класация за вас през крив макарон. Не давам!!![/quote]

rlz :lol: :P
Keep space clean, it's not yours.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитат-= | 11:24:41 | =- <`canto> evroDUPEdat[/quote]
Цитат-= | 11:26:10 | =- <kosh> "moje li myj da zabremenee"
-= | 11:26:32 | =- <kosh> radioto otgovorilo : am ne znaem sys sigurnost, v turciq prodyljavat da opitvat[/quote]
Цитат-= | 11:35:42 | =- <FeaR> Име: Федерация на галактическите фермери [ФГФ]
-= | 11:35:47 | =- <FeaR> haresah si syiuz :D
-= | 11:35:50 | =- <FeaR> dano me vzemat
-= | 11:35:50 | =- <FeaR> :D
-= | 11:37:10 | =- <kosh> ako vmesto fermeri pisheshe "selqci" she te napraat diplomat[/quote]
Цитат-= | 11:49:24 | =- <RoYaL`> -= | 11:45:20 | =- <`canto> liubitellq na i-tata
-= | 11:49:27 | =- <RoYaL`> тва все едно си ги отглеждам
-= | 11:49:29 | =- <RoYaL`> и-тата
-= | 11:49:35 | =- <FeaR> ti predstaqsh li si
-= | 11:49:36 | =- <FeaR> saksiq
-= | 11:49:39 | =- <FeaR> i edno golqmo I[/quote]
IRC спирка нема... :) :lol: :lol:
Последна промяна от LoaD на ср юни 06, 2007 10:06 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Цитат В затвора не стоят толкова много , колкото ВИЕ пред Булфлийт ! [/quote]

Леко перифразиран цитат от топика на един канал :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

MagusBR написа: Thanks Gamemasters and all the staff for this wonderfull game!
its the best i ever played in all my lifes!!! p140.gif
Тоя да не е котка с 9 живота :lol: :lol:
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

rrruuummm написа:Цитат(rrruuummm @ Jun 12 2007, 01:24 PM) Предлагам, който е пратил най-много смс-и да участва в томбола. Наградите, разбира се, да са символични. Гъзарска, рекламна тениска с логото на играта, абонамент за някое списание( задължително уговорка с издателите на списанието да има реклама на булфийт в него) или нещо подобно. Да се въведат повече опции които могат да се купят с нанокредити,за да се стимулират тези, които искат да участват в томболата.Например опция за невидими атаки - 500 кредита. Анти-невидима атака 800 кредита. Анти-анти- невидима атака 1000 кредита, и все неща в този дух. Мисля, че екипа ще оцени по достойнство тези идеи. Останалите знаете - ако не ви харесва, се изнасяте.
Аз предлагам и анти-анти-анти невидими атаки за 1500 кредита, мисля, че ще е добре :lol:
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

rrruuummm написа:Цитат(rrruuummm @ Jun 15 2007, 03:06 PM) Ако съм бях, син разбирам да си затруднен. И щом ти е трудно, защо пишеш изобщо?
Това в кое време е ?!?
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

denipop написа:Цитат(denipop @ Jun 15 2007, 03:50 PM) Да се свири на цигулка съкс
Определено най-глупавият инструмент. Ако трябва да съм точен - не най-глупавия, цигулката е доста забавна, но най-слабо балансирания инструмент. Сигурен съм, че такива теми е имало с тонове, но ще ме прощавате - не може, просто не може, в една музика, която не е в реално време, да има такъв огромен обхват на тоновете. Аз нямам техническата възможност да се упражнявам и свиря всеки ден, не мога да се разкарвам насам-натам непрекъснато с цигулката, не мога да следя нон-стоп кой струни да натискам. И какво се получава? Когато се наложи да не се упражнявам за 1 ден веднага ме почват. Идва ми някакъв тип, който аз просто нямам техническата възможност да го надсвиря, защото е три пъти по-добър от мен, и какво става? Връща ме в първи клас. Цялото ми творчество унищожено, - музата ми - унищожена. Връща ме директно в първи клас, а най-лошото е, че аз просто няма как да го надсвиря, поради ангажираноста ми, ако бях се упражнявал нон-стоп щеше да е ОК, щях да съм се научил, но така като не ми е в музикалното време нищо не мога да направя и оставам прецакан, без да мога да го надсвиря. Ако ще продължавате с тази абсолютно малоумна практика да има винаги 3 пъти по-добри цигулари от мен, то поне направете концертите да са възможни само когато ми е удобно. Знам, че сега ще се изсипят разни "виртуози", който ще ми обяснят как не съм бил музикален и ала-бала, но това са сладки приказки, колкото да се измазните. Това не е БАРАБАН, това е цигулка, и то нямам време да свиря. Съжалявам, но цигулката само губи от подобни изпълнения.
:lol: :lol:
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 15 2007, 08:50 PM) Всичко в тая игра съкс... На, вижте - сградите.Направени са зав сички еднакво.Аз нямам физичното време да ги развивам, но друг има - защо не му забраните на него.Например всички да могат колкото мене ? Това ен якаква дискриминация ? Ми корабите ... неограничена бройка, как може някой да има ЦЕЛИ 8 скаута и да ми разцепи защитата... щом аз имам 3 транспортьора, НИКОЙ не трябва да има повече, ясно, разбрахме ли се а ок ? Гледай някакъв е онлайн, докато мен ме няма, защо не е наказан ? Адски небалансирана е играта.Защо не мога да астроплоатирам със шпионски сонди, искам да съм 100 пъти по-бърз от другите, заповядвам ви да разрешите само на мен да астроглупирам със спайки...

(7 дни по-късно - темите заключени.)

ааа, така ли стана тя ?

[0] [8] [8] [7] [3] [8] [x] [x] [x] [x] [x]

Calling 088738xxxxx...

тъъът.... тъъъът... тъъът...

Ало!?!?!?! Админ на булшит, каушийт, кешфлийт и пр. ли е ? Да да, точно вие ? Преди седмица се оплаквах, че има по-силни от мен в тая игра, а сега съм наказан в играта ? Моля ? Имал съм 62 акаунта ? Ами да, не трябва да има по-силни от мен - имах малко физично време - регнах ги ! Ааа... имал съм и 19E+989 бойни кораба, ми разбира се... пуснаха ме от работа малко и реших да построя някой друг боен, да не ме нападат.В тая игра по-силни от мен - НЕ.И кфо ? Тея кораби били само 18 милиарда пъти повече от реалните ми точки ? Е, къв е проблема бре ? Аааа и какво друго ? Билим и сградите 30 левъл ? Ми да, вижте вие сте го написали във форума - Мина за метал до 30 ниво.Какво ? И тертетите били 30то, ами да, ограбих един и ги построих ? И търговския ? Ами аз кво ви разправям бре ?!?!?!? Ааа, не можело до 30то, само до 4 и 7 ? Аз от къде да знам, дан е кисна по цял ден във форума, ограничен съм нямам физично време.Имало и още ? Бил съм 8 дни по ред по 20ч онлайн ? Ами да - отпуск съм, споменах, че съм ограничен от към време, специално за кешфлийта си взех отпуск.През 30 мин съм бил ту в София, ту в Бангладеш, ту в Мъглиш, ту в Париж и Видин ? Че лошо ли има, доходите които вадя от високо-квалифицираната ми работа, ми позволяват да си купя чартърни полети.

ту-ту-ту-ту-ту-ту
добре познатие ви пародиен вариант, сбор от последните оригинални теми

:lol: :lol: :lol:
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

obicham_da_pitam написа:Цитат(obicham_da_pitam @ Jun 17 2007, 11:56 AM) Исках да попитам един гид за нещо...

Започнах да търся ГИДОВЕ...
Разгледах ЕДНА ПО ЕДНА системите около мене...
ПЕТДЕСЕТ (50) системи вляво и ПЕТДЕСЕТ (50) системи вдясно не видях един гид!!!

ЗА 100 системи - НИТО ЕДИН ГИД !!!

НЕ МОГА ДА ПРЕТЪРСЯ 5 галактики по 500 системи във всяка една от тях!!! :c022:

Понеже ми писна да въртя наляво-надясно питам: (а пък и "Обичам_да_питам")

Как най-бързо да открия ГИД? Няма ли някакъв списък за това кои са гидове и какъв им е "адреса" та да стане бързо и лесно? Не са ли разпределени някак си, така че примерно на всеки Х системи да има поне минимум един?

(Сещам се, че ако става по-лесно със "Сложно търсене" в менюто "Булфлийт Генерал" аз пък не съм длъжен да пращам СМС за да съм Генерал, така че трябва да става лесно и за НЕ-ГЕНЕРАЛИ)

ДАНО ДА НЕ ДОСАЖДАМ!? :c022:

без коментар
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

През 30 мин съм бил ту в София, ту в Бангладеш, ту в Мъглиш, ту в Париж и Видин

Във Видин ниииииииикоооооой не го ситват, ниииииикооой не мултее, особено phoenix remind (астата го помни, на 700 точки беше с двойна преднина пред втория... и със 7 акаунта. Горд съм, че сме от един клас!). А това за човекът-съюз е долна измама на военните с цел затриването на Видин! Никой във Видин не ситва, никой не го ситват, ВИДИН Е НАЙ-ПРАВЕДНИЯ ГРАД В БУЛФЛИЙТ! :) :) :D
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”