А ти попче ако знаеш колко си ми ясен
правиш се на приятел на всеки лижеш седалищата на хората а зад гърба им говориш как ще ги триеш
след 2 дена ми изтича наказанието затова че ти казах истината "в очите"
и тогава божие чадо ще видиме колко смелост е останала в жалкото ти същество макар че знам че ще се криеш до края на рунда
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Значи ДедоПоп просто този рунд на 1 прави един страхотен рунд. Както се вижда за момента срина много играчи. Много достойно играе и прави много красиви битки.
Браво, евала ти правя
А какво един стар мой познайник - войснки казваше: "Никой не харесва добрите, но защо ли да ни харесват"
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Taison написа:QUOTE(Taison @ Jun 9 2007, 08:43 PM)
Значи ДедоПоп просто този рунд на 1 прави един страхотен рунд. Както се вижда за момента срина много играчи. Много достойно играе и прави много красиви битки.
Браво, евала ти правя
А какво един стар мой познайник - войснки казваше: "Никой не харесва добрите, но защо ли да ни харесват"
ето мнението на вечерта много достойно играел и красиви битки правил
от това да летиш с знс-та по занулен играч по достойно едва ли има
ето попче имаш приятели признавам те че даже и мъдрости знаят
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
и аре вече да се махне тая тема щото не и е тука мястото нито битка има нито нищо!!!
попче постваи си супер битките ама във форума на вселена 3 там сега се бият с по 10 скаута току виж си занулил някои
Аре оставете човека бе, къде къде по слаби битки има постнати. Стига сте се заяждали. Защо трябва всяка тема във която има интрига да се осира тотално от лаялници. Включително и аз в случая.
krasivia написа:QUOTE(krasivia @ Jun 9 2007, 09:52 PM)
Аре оставете човека бе, къде къде по слаби битки има постнати. Стига сте се заяждали. Защо трябва всяка тема във която има интрига да се осира тотално от лаялници. Включително и аз в случая.
Е тва човек ли е бе
и тази част от форума е за битки ако не се лъжа,а не всеки форумен боец да си разказва живота автобиографията и личните си виртуални проблеми с въобъжаеми врагове и т.н.
Красивия ако още не си забелязал тази тема е пусната от попчето за да се заяжда със S.A.A. така че ще си пиша тука докато не се заключи тая безмислена тема спам да има
ЦитатDeja Vu Публикувано на Днес, 10:27 PM
Да има ключар наблизо [/quote]
намира се....
Цитатthuglife Публикувано на Днес, 10:23 PM
.....така че ще си пиша тука докато не се заключи тая безмислена тема спам да има [/quote]
спама тука приключи.... търсете си другаде
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]