А кво не е важен аNicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Jun 9 2007, 05:34 PM)
...резултатът не е толкова важен![]()
Даже е страшно важен.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Лорде,мисля,че не играеш в този рунд и не си запознат за ситуацията в рунда. Всеки си има мнение за битката-има добри моменти,има и лоши-в края на краищата това е само игра. Всичко ще прочетеш в първия ми пост-и моля те не се изказвай неподготвен. За останалото-ЛС когато съм на линияLorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ Jun 10 2007, 10:02 PM)
Nick ... Поглеждайки тази битка ми се повръща ... Няма да кажа браво ... Само бих ти се изплюл в лицето .. Ти се сети защо ...
Моята логика е брат брата не напада ( Red Army - Heavymetal)... освен ако няма някаква лична драма ... Както и да е .. просто не ми хареса гледката ...Ебати Пича написа:Цитат(Ебати Пича @ Jun 10 2007, 10:41 PM)
Ще обясните ли за какво става на въпрос?
И откога CORWIN стана OBERON бре ? Още малко и на мене ще почнете да ми викате така... :>chooko написа:Цитат(chooko @ Jun 9 2007, 01:02 PM)
Мдаа Обето пак е прав кой ли му се зомбявса пред ПС то ? на вънка живот вървиДимоо успех в живота , любовта (даскалото ... )
и те чакаме на есен с песен готов за полет
![]()