Malkia:
Снощи имах тежко преяждане и не остана място за баницата. Събудих се по-малките часове на деня, хапнах от крак 2 парченца баница (през главата ми мина идеята за 2 парчета – 2 жертви, а сега ме е яд че не изядох цялата тава) и проверих набелязаните жертви. Вчера по същото време пуснах атака (защитника не беше активен от 2,30) и спокойно легнах да си доспя. Сутринта отварям доклада и се изненадах – липсва бойната флота. Отивам на координатите – той влязъл, дигнал бойната флота, но оставил танкерите за да си обере рециклажа, но не оставил газ за тях. Поне му рециклирах 40% от защитата и му показах че го следя. Явно във него се е насадило чувството за ОБРЕЧЕНОСТ и не му е давало мира цял ден. Предполагам затова си беше оставил и флотата, за да се отърве от него.
[ЙО-ХО-ХО] Malkia vs [SG-1] atormenta_
Извода всички го знаем – на всяка защита и идва времето рано или късно.
Сървърът нещо се изгъбарка с мен и пусна минималния рециклаж, което не ми се понрави особено много (в крайна сметка се храня от рециклажите и той ме обричаше на глад) и потърсих нова жертва. Още преди да се върне флотата такава беше открита с добра бойна флота и мизерен ресурс, както и помощните танкери. Минути преди удара сондите донесоха радостната вест за прибрала се рециклираща и транспортна техника.
[ЙО-ХО-ХО] Malkia vs [CORSARS] Naka
На потърпевшите беше изпратено хитовото пожелание за успешно възстановяване.
Malkia vs Обречените
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
- Контакти: