да наистина е красива битката ама недеи да бъдеш срамежлив(а) знаем на какфо си способен(а) и целия сеимоур не че се фаля ама и S.A.A си ги бива пак наистина доста добра биткаMiza написа:QUOTE(Miza @ Jun 7 2007, 01:34 PM)
Браво захарче добре си гокрайно време беше да се появят красиви битки...Успех за напред
![]()
![]()
[S.A.A.] Sugarbaby vs [Purgatory] DoomTrooper
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- pitbull
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 11, 2006 4:12 pm
- Контакти:
Страхотна битка
Ето такива спектакли се получават когато зануляването е въпрос на чест и не се мисли единствено за печалбата.
Само да добавя, не съм голям разбирач, но по мое скромно мнение ако това е цялата флота на нападателя "играч над 200к" ми се струва че е можел да се постарае повечко
Ето такива спектакли се получават когато зануляването е въпрос на чест и не се мисли единствено за печалбата.
Само да добавя, не съм голям разбирач, но по мое скромно мнение ако това е цялата флота на нападателя "играч над 200к" ми се струва че е можел да се постарае повечко
Каква приятна тишина би
настъпила ако хората говореха само
това, което са добре премислили.
настъпила ако хората говореха само
това, което са добре премислили.
евалата sugar аз и васето първи те поздравихме но заслужаваш да го направя още веднаж
евала че не върна атаката въпреки критиките и евала че му затвори устата на тоя
от реца някой ската 4млн метал не кристал но здраве да е все пак беше на лична основа
благодаря на всички съдействали на sugar за рециклажа тя го заслужаваше
а относно коментара на PITBULL това не й е първата такава битка а sugar е пълна с изненади така че не си прави прибързани изводи
респекта го имаш от мене а hater-ите да запазят мълчание
евала че не върна атаката въпреки критиките и евала че му затвори устата на тоя
от реца някой ската 4млн метал не кристал но здраве да е все пак беше на лична основа
благодаря на всички съдействали на sugar за рециклажа тя го заслужаваше
а относно коментара на PITBULL това не й е първата такава битка а sugar е пълна с изненади така че не си прави прибързани изводи
респекта го имаш от мене а hater-ите да запазят мълчание
Последна промяна от digitale на чет юни 07, 2007 4:15 pm, променено общо 1 път.