Онзи ден .. (боже преди 4 дни) един приятел ми даде доклад от шпионаж имаше 65 транса, 1100 кръста 7мо ниво и 150 рецки Не ми бяха готови всички кръстове, а и не бяха на едно място за щастие докато ги събера никой не го удари и той така и не влезна ... и БУМ посъбрахме рециклажа ... даже целия Битката е по-скоро за престиж и овации, отколкото за ресурси а и за да не ми раждясат корабите
Равносметката е следната 11к точки назаде, 13,7 милиона доход и заети корабостроителници за 5 дена
П.П.
Показването на битката се забави, защото един от вестникарите Xstrem ми кажа, че ще я пусне във вестника, но така и не я намерих (извинявам се ако грешката е била моя)!
Успех на всички летци малко остана до края !
Последна промяна от Mo`Money на ср юни 06, 2007 7:35 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
аа ето кой го бил праснал тоя,човека си беше зарязал флота цял ден го гледах и са облизвах , ти хубаво ми каза да дойда в 1ва пък аз..изхабих си газта да гоня мултита и сийтъри. и кръстовете бяха 8 ниво ако не се лъжа и дано да бием ,че наще нищо не играят нещо
п.с голям гол, браво
Последна промяна от seazar на ср юни 06, 2007 6:44 pm, променено общо 1 път.
Ами по тоя въпрос мога да кажа че тоя Ченго го гоних в продължение на една седмица.Един път се оттърва за 4минути и избяга във 2-ра галактика като похарчи 90% от газ-та.На другия ден и аз бях във 2-ра и бвше въпрос на време да излезе от мод и да си го хапна...но уви излезе ми от обсег и така за теб остана наи лесното ,,,,,....."Да довършиш започнатото".Поздравления за битката добре си го ударил тоя мазник!!!