werty,има едно неписано правило.паднала планета=на битка да те коригам и аз.werty написа:Цитат(werty @ Jun 4 2007, 07:20 PM)
Дафинке поздравления но чак това да е битка ники год я коригираи малко![]()
[ Tамплиери ] ДАФИНКА vs [ W.T.P. ] niki_naa
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
чел сам правилата много пъри и не е казано че падналата планета е битка а че се постват битки над 3-4 рунда тоес не кланета а изклучение правят атаките с знс независими дали е с/у флот ако бутнат сгради или планетаniki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jun 4 2007, 06:21 PM)
werty,има едно неписано правило.паднала планета=на битка да те коригам и аз.
....
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
ей тъй де,аз нещо по различно ли виждам в бекъпа?.werty написа:Цитат(werty @ Jun 4 2007, 07:35 PM)
чел сам правилата много пъри и не е казано че падналата планета е битка а че се постват битки над 3-4 рунда тоес не кланета а изклучение правят атаките с знс независими дали е с/у флот ако бутнат сгради или планета
P.S сега не си мисли че съм привърженик на тамплиери,за мен има два съюза във - 2 THE EMPIRE и HEAVY METAL.
Последна промяна от niki_god на пон юни 04, 2007 6:38 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
дай ми координат или ник нейм... и ще ти дойдем на гостиMrMaxim написа:QUOTE(MrMaxim @ Jun 5 2007, 01:18 PM)
Ония в харда се разпаднаха,останаха само Даооо и неква др каса,инак в 2 има само два съюза Криеница и ШАХМАНИЯК..
Последна промяна от korahmor на вт юни 05, 2007 2:01 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]