Malkia отново в действие

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Malkia:
След поредната безсънна съботна нощ и добрите битки, дойде новата седмица. За жалост покрай мен доста намаляха жертвите и започнах да се оглеждам в съседните галактики. Всяка вечер си намирах някоя забравена „дребна” флота за рециклиране. Получаваше се Сейванозануляване  през галактика. Поради скромността на битките няма да ги показваме.
Така ден след ден, докато дойде и празника на детето. Още от рано сутринта захвърчаха сондите Една достави скромен доклад за 17 унитака. Нямаше да му обърна внимание, ако преди няколко дена същия играч имаше наглостта да се дигне малко преди удара. Реакцията предполагам че се досещате каква е – бяха веднага рециклирани, за което получих и „благодарности”. Не го докладвах, защото реших сам да го накажа. Малко по-късно през деня явно беше отишъл да празнува със забравена флота и след като се появи леко се поизтри с съответните пожелания и закани за новия рунд.

[ЙО-ХО-ХО] Malkia vs [CORSARS] Animal

Вечерта отново повторихме познатото действие през галактика:

[ЙО-ХО-ХО] Malkia vs [Red Army] mega_alien

Истинският играч се познава:
mega_alien
2007-02-06 12:08:03 Докладвай

Поздравления 
….. Няма нищо :) нямах нет цял ден и
цяла нощ и очаквах нещо такова ... :)
Ти ако не ме беше ударил нямаше кой
друг да се сети :) Ама здраве да е :)

Вчера „шефа” ми праща един доклад: „Тоя не е влизал от 31.05 и явно няма кой да го удари. Ти си на ход.”
Отложихме за вечерта атаката, но поради изпълненията ми описани по-горе си легнах рано. Днес вече задачата е изпълнена (надявам се че закъснението ми няма да ядоса шефа и да ме понижи в ранг).

[ЙО-ХО-ХО] Malkia vs [ASSULT] MaXtor

Всички рециклажи са прибрани до последната капка газ.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед юни 03, 2007 10:13 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Код: Избери всички

�      Съюз                Играч      Бойни Точки       Точки
1...
2...
3      ЙО-ХО-ХО            Malkia     120,234           32,766
Дали не е лудак, а ? :girl_witch: :bravo:
Последна промяна от LoaD на нед юни 03, 2007 12:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
^frupy^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 25, 2007 4:17 pm
Контакти:

Мнение от ^frupy^ »

Браво :bravo: ,и трите битки са супер :a013:
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Браво добри битки и много доходни
Генерале не ми е ясно ти ли се шишеш "Малкия" или само слагаш постовете ?
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jun 3 2007, 03:37 PM)
Браво добри битки и много доходни
Генерале не ми е ясно ти ли се шишеш "Малкия" или само слагаш постовете ?
Malkia е Malkia :) Генералисимус, просто поства битките му :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Поздравления това се казва да омажеш всичко забравено :bravo:
А тая корабна борса доста помага ако имаш приятел на големи точки който да ти възстановява бързо флота след битка :c022:
Още веднъж наздраве да красивите битки :a055:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Браво Малък,знаем се,знаеш ме,зная те...играч си НЯМА спор
Битките са върха,но едно ми е чудно и искаам тук да ни кажеш пред всички,да разкриеш тайната...защо миналият рунд беше у топу 5 ли беше не помня,а сега пак циклиш кат ненормален,верно с модове...без тях не може,а вдигаш по 5к на седмица,супер недопустимо за твоя клас...
Без лоши чувства,знаеш,само питам хей тъй...да се почнете сега да ме коментирате,искам честен отговор,защото не може да ме убедите,че 1 милка се вдига ЧЕСТНО...все е имало некое наливане,некой бъг...
Инак пак казвам СУПЕР СИ,мачкай яко и желая първо място в Уар точките :a055:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jun 3 2007, 08:50 PM)
защото не може да ме убедите,че 1 милка се вдига ЧЕСТНО...
Предполагам, че логиката е, понеже ти не си вдигал, значи никой не може ? :) Просто:

1) Добра политика (нямам предвид конкретно дипломация на съюза, имам предвид - приятели, респект от другите и прочие)
2) Циклене и постоянен достъп до интернет, ама не колкот да рефрешваш и да търсиш жертва (щото в момента Malkia играе да цепи флоти, а не да се размава от игране) - дебнене на i-та, рециклажи...
3) Ако си нокс - яко борса
4) Като рециклираш чужди рециклажи - по-големичък процент да искаш за удръжка.
5) Мините преди всичко, a да не забравяме и купуването на ресурс - икономиката e важно нещо :}

Повечето не успяват да играят именно заради точка 1. Мога да посоча и теб за пример.
Последна промяна от LoaD на нед юни 03, 2007 7:13 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 3 2007, 08:11 PM)
Предполагам, че логиката е, понеже ти не си вдигал, значи никой не може ? :) Просто:

1) Добра политика (нямам предвид конкретно дипломация на съюза, имам предвид - приятели, респект от другите и прочие)
2) Циклене и постоянен достъп до интернет, ама не колкот да рефрешваш и да търсиш жертва (щото в момента Malkia играе да цепи флоти, а не да се размава от игране) - дебнене на i-та, рециклажи...
3) Ако си нокс - яко борса
4) Като рециклираш чужди рециклажи - по-големичък процент да искаш за удръжка.
5) Мините преди всичко, a да не забравяме и купуването на ресурс - икономиката e важно нещо :}

Повечето не успяват да играят именно заради точка 1. Мога да посоча и теб за пример.
Съгласен с теб,но защо да ме сочиш мен?
1.Аз не искам да съм известен,доколко мога съм станал
2.От къде знаеш каква ми е политиката,с хора,с които искам да дружа...да не мислич,че ми е до уважението на неколко зомбита и мултита от форума...НЪН
3.Аз 1 милион не мога да стигна,защото преди всичко съм ученик
Та,нямаш право да говориш така за някой,за когото не знаеш почти нищо...това,че може би,и ти се вляеш от останалите,допринесли на този форум изцяло отрицателно...не значи,че в действителност глупостите наговорени са истини.Аз преди всичко гоня кефа,а на топа.Тя статистиката сама си идва.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”