Bаркулака се разбесня
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
хахаNicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Jun 1 2007, 01:37 AM)
Дам всички без тебе,нали? хахахХАХАХхахахах
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 1 2007, 01:01 AM)
всички![]()
айде, стига толко офф, че се улях
Последна промяна от RoYaL на чет май 31, 2007 10:49 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Хм, в Скайпа ми докладваха доста по-различна версия за случилото се от патетично-героичната версия на Въркулака.
Засега информацията, която имам е, че е имало още една атака на няколко минути след битката, а самия Въркулак въобще не е очаквал да има посрещане. Та тоз друг нападател прилапал без бой рециклажа. Въркулака се бил помазнил за рециклажа, ама бил отсвирен. Поразменили си закани и явно ще има 2ри рунд. Сеир явно ще има, хлебец - като отвори фурната.
Засега информацията, която имам е, че е имало още една атака на няколко минути след битката, а самия Въркулак въобще не е очаквал да има посрещане. Та тоз друг нападател прилапал без бой рециклажа. Въркулака се бил помазнил за рециклажа, ама бил отсвирен. Поразменили си закани и явно ще има 2ри рунд. Сеир явно ще има, хлебец - като отвори фурната.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
да прав си ама донекаде каос верно е че 5 минути след мене hamerhead или там какавто е летеше за реца ама аз не сам лъгал казал сам си истината рецита не сам и пускал,аз летях за бутане на планета,четете историята сичко че хванах флота е касмет,защо не си отваряте очите като дядо господ затова ви ги е дал,дори ти каосе,дори ти не внимаваш написал сам че дафинка ми е бутнала 130 рецита и 30 танкера имам още 90 ама са много надалеч и не са летели за рециклаж,та както и да се опитваш да ме изкараш пак че лъжа няма да стане,аз съм написал историята за да я разберете ама вие и тва не можете.Сега е сформирано съединение заедно с WINER TEEM срещу TAMPLIERITE очакваите още присаединявания кам новия саюзkaos написа:QUOTE(kaos @ May 31 2007, 11:23 PM)
Хм, в Скайпа ми докладваха доста по-различна версия за случилото се от патетично-героичната версия на Въркулака.
....
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Въркулака е изпуснал реца, щото е летял малко по-отдалече

[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Какво общо има нивото на ЗНС с бутането на планета?!
Нивото качва атака, а шанса си е...шанс.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
Не знам кой ви внушава такива паранои, вече не се учудвам от какви ли не конспирации, които ви плетатМАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ Jun 1 2007, 02:52 AM)
П.П.Може ли някой да каже дали е истина слуха който се носи из вселената,че купените ЗНС,не могат да бутат сгради и планети,пораси липсата на гравитация и невъзможността да се вдигне нивото на ЗНС във фабриката?
Не знам дали знаете как работи брояча за знс-тата, ама ето ви един пример
ЗНС: 10 (Шанс: (генерира от 1 до 100) % )
Шанс за планета - 30%
Шанс за сгради - 50%
Ако тоя най-горня шанс, се генерира между 1 и 30%, пада планета, ако се геенрира между 31 и 50% - сгради и над 50% - нищо.Т.е. Винаги може да падне под 30%, дори и гравитация да нямаш
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Въркулак, честно казано ми е през крачола за вашите войни и изобщо за войните на всички във вселената. Бийте се, трепете се, вадете си зъби ако щете - все ми е едно. Помолиха ме да напиша тази добавка - написах я. Ако имате нещо да си казвате и уточнявате - правете го в играта.
А колкото за таз легенда за ЗНСтата ... Мисля да я сложа в Хита на сезона. А автора и - ако кажете кой е де - да го номинирам за месечния конкурс "Топ-идиот на форума". И да си използвам връзките в администрацията и да му уредя спечелването на престижната награда.
А колкото за таз легенда за ЗНСтата ... Мисля да я сложа в Хита на сезона. А автора и - ако кажете кой е де - да го номинирам за месечния конкурс "Топ-идиот на форума". И да си използвам връзките в администрацията и да му уредя спечелването на престижната награда.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]