Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Групата Македонски синови разсъждава върху едно от най-видимите явления на новото време ;-)
Вътре дори се пее за Азис.
Взето от тоя блог, парчето ми го посочи Алекс.
Публикуван от komitata в 5:42 PM
Етикети: Македония, македонски синови, музика, педери во притвор [/quote]
Последна промяна от OBERON на вт май 29, 2007 8:41 am, променено общо 1 път.
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
Ето малко полезна информация за тези които обичат да минават тънко http://topsport.ibox.bg/news/id_725214219
Ако не ви се чете всичко ето в кратък план най важното:
"За да бъдем истински сплотен отбор, при всеки отбелязан гол на българските лъвове Загорка черпи всички с бира!"
Българи Юнаци!!!
На бас, че по кръчмите ще се вика само: "Още, Още, Още"
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]