THE HYENA gaad vs Premier Bundy
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
HaPKoMaH
- Редник (Private)
- Регистриран: пон окт 02, 2006 3:59 am
- Контакти:
Стига сте го оплювали, че строй защита ... няма време човека поне не се изтрива, а изкарва целия рунд
За битката голяма загуба
П.П Ако искаш ела събори моята защита няма щитове спокойно
За битката голяма загуба
Последна промяна от HaPKoMaH на ср май 30, 2007 5:12 pm, променено общо 1 път.
[url=http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=32053]http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=32053[/url]
-
3@Hy/\u7e/\
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
- Контакти:
Плз цитирай къде някой оплюва защитника?HaPKoMaH написа:QUOTE(HaPKoMaH @ May 30 2007, 06:10 PM)
Стига сте го оплювали, че строй защита ... няма време човека поне не се изтрива, а изкарва целия рунд
За битката голяма загуба
да,същото е,аз съм си защитника.До преди 2 дена бях наказан във форума за това не влизах тук.3@HyLu7eL написа:Цитат(3@HyLu7eL @ May 30 2007, 06:46 PM)
Плз цитирай къде някой оплюва защитника?Айде моля те не се изказвай неподготвен. Знам за защитника,че няма време-то това е ясно. Иначе ако ацц-то му е същото във форума значи не се бъркам с играча...
За светльо евала за битката,че най-сетне някой се престаши да ме удари на главната.Се по колонията се биеше.Браво
-
Beldin
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 29, 2005 1:12 pm
- Контакти:
Мултак, вземи нападни някой дето лети, стига стрелба по капачкиgaad написа:QUOTE(gaad @ May 29 2007, 10:00 PM)
Напоследък не мога да настигна никой,бягат ми хората и това си е.
И на фона на целия недоимък някои строят защити и направо ми бъркат в очите![]()
Гледах,гледах и не издържах ....
Ако не сега, кога? Ако не ти, кой?
-
3@Hy/\u7e/\
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
- Контакти:
3@HyLu7eL написа:Цитат(3@HyLu7eL @ May 30 2007, 11:05 PM)
Хах Бънди както си спомняш сигурно и аз правех опити да мина през тая защита,ама стигнаха само до атаки по колониятаНаистина много здрава защита беше направил... Всъщност можех да те пробвам и аз,но щях да имам повече загуби от гаад...
![]()
Незнам,не съм гледал въобще кой ме атакува,влизах в ацц-то пусках си защита и транс от колонията и излизах т'ва ми беше играта