THE HYENA gaad vs Premier Bundy

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

HaPKoMaH
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 02, 2006 3:59 am
Контакти:

Мнение от HaPKoMaH »

Стига сте го оплювали, че строй защита ... няма време човека поне не се изтрива, а изкарва целия рунд
За битката голяма загуба

П.П Ако искаш ела събори моята защита няма щитове спокойно
Последна промяна от HaPKoMaH на ср май 30, 2007 5:12 pm, променено общо 1 път.
[url=http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=32053]http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=32053[/url]
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

HaPKoMaH написа:QUOTE(HaPKoMaH @ May 30 2007, 06:10 PM)
Стига сте го оплювали, че строй защита ... няма време човека поне не се изтрива, а изкарва целия рунд
За битката голяма загуба

П.П Ако искаш ела събори моята защита няма щитове спокойно
Плз цитирай къде някой оплюва защитника? :c022: Айде моля те не се изказвай неподготвен. Знам за защитника,че няма време-то това е ясно. Иначе ако ацц-то му е същото във форума значи не се бъркам с играча...
Потребителски аватар
bundy
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 14, 2006 9:47 am
Контакти:

Мнение от bundy »

3@HyLu7eL написа:Цитат(3@HyLu7eL @ May 30 2007, 06:46 PM)
Плз цитирай къде някой оплюва защитника? :c022: Айде моля те не се изказвай неподготвен. Знам за защитника,че няма време-то това е ясно. Иначе ако ацц-то му е същото във форума значи не се бъркам с играча...
да,същото е,аз съм си защитника.До преди 2 дена бях наказан във форума за това не влизах тук.

За светльо евала за битката,че най-сетне някой се престаши да ме удари на главната.Се по колонията се биеше.Браво
Beldin
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 29, 2005 1:12 pm
Контакти:

Мнение от Beldin »

gaad написа:QUOTE(gaad @ May 29 2007, 10:00 PM)
Напоследък не мога да настигна никой,бягат ми хората и това си е.
И на фона на целия недоимък някои строят защити и направо ми бъркат в очите :)
Гледах,гледах и не издържах ....
Мултак, вземи нападни някой дето лети, стига стрелба по капачки :P . Иначе клането на защитата не е лошо.
Ако не сега, кога? Ако не ти, кой?
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

Хах Бънди както си спомняш сигурно и аз правех опити да мина през тая защита,ама стигнаха само до атаки по колонията ;) Наистина много здрава защита беше направил... Всъщност можех да те пробвам и аз,но щях да имам повече загуби от гаад... :)
Потребителски аватар
bundy
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 14, 2006 9:47 am
Контакти:

Мнение от bundy »

3@HyLu7eL написа:Цитат(3@HyLu7eL @ May 30 2007, 11:05 PM)
Хах Бънди както си спомняш сигурно и аз правех опити да мина през тая защита,ама стигнаха само до атаки по колонията ;) Наистина много здрава защита беше направил... Всъщност можех да те пробвам и аз,но щях да имам повече загуби от гаад... :)

Незнам,не съм гледал въобще кой ме атакува,влизах в ацц-то пусках си защита и транс от колонията и излизах т'ва ми беше играта
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”