всъщност, съюз 2bThe1 са доста задружни и играят не за класация, а за забавлениеthe_predator написа:QUOTE(the_predator @ May 26 2007, 12:12 PM)
Абе гледам само ваши коментари има тука с изклучение hammer и моя поне се подкрепяте![]()
![]()
Съюз 2bThe1 показват класа!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
the_predator
Е мязаме си с тях тогава .VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ May 26 2007, 08:02 PM)
всъщност, съюз 2bThe1 са доста задружни и играят не за класация, а за забавление
п.п. знам че не е тука мястото ама някой знае ли кога е рестарта на вселена 1 ?
Последна промяна от the_predator на нед май 27, 2007 4:22 pm, променено общо 1 път.
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Нима??? А ти откъде знаеш че спамя за идеята, а не ми е интересно всъщност??? Айде следващият път когато ТИ зададеш въпрос, по който не си информирам по една или друга причина, аз ще ти кажа същотоFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 25 2007, 07:39 PM)
Само дето ако не спамеше просто за идеята можеше и да знаеш какво да правиш
Който се смее последен - сам пада в него ;]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Съжалявам за спама по темата...hammer написа:Цитат(hammer @ May 27 2007, 08:19 PM)
Нима??? А ти откъде знаеш че спамя за идеята, а не ми е интересно всъщност??? Айде следващият път когато ТИ зададеш въпрос, по който не си информирам по една или друга причина, аз ще ти кажа същото![]()
Та...откъде знам?Ми от безразборните ти, доста ОБЩИ мнения.Нали се сещаш, че знам и ЗАЩО спамиш?Ай да не се правиш на гръмнат...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Това какво аз права, СИ Е САМО МОЯ РАБОТА!!! На тебе какъв по-точно ти е проблема?!??! Я ми кажи - какво точно да кажа за еб*л съм го коя си битка - не мога ли да ги поздарвя просто??!? Или е трудно да се досетиш че както некой се кефи на футбола, така друг може да се кефи на булфлийта??? Ида е просто фен??? Айде ти да не се правиш на глупав, защотот знам че не си!Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 27 2007, 09:40 PM)
Та...откъде знам?Ми от безразборните ти, доста ОБЩИ мнения.Нали се сещаш, че знам и ЗАЩО спамиш?Ай да не се правиш на гръмнат...
ПП Извинявам се за спама
Който се смее последен - сам пада в него ;]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти: