Предложение за промени за новия рунд

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Много се афишира, че администрацията търси начин да стимулира летците.Тъй като след няколко дни почва новия рунд във Вселена 3, а също така и тя е "ламерската", нека да се въведе промяната от ХардКор - рециклаж твърди 50% от загубената структура.Поне според мен, а и хората, които попитах това би накарало доста хора да играят на флота.Нека администрацията помисли и пробва този вариант във Вселена 3 - ако се получи - да се въведе и по другите вселени.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Една от вселените ще е бойно ориентирана. Това нещо е за там - не за 3та. На 3та гледайте като на "учебен център" или "шоуруум" на всички екстри на играта. Идеята ни е там да се учат новобранците - затова има всичко - и повече протекции, и (и)та, и астероиди, и борса, и банка, и новите екстри, и Уиджет в стария вариант. За по-напредналите играчи си остават 1ва и 2ра. Също така и ХК. Там също ще има промяна в концепцията. Молбата ми към по-опитните играчи е - не се доказвайте в 3та - нека новите играчи да се отракват там. Доказвайте се в 1, 2 и ХК. нали сте "про"-та :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”