Едно долно предателство

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 12:16 PM)
хахаха как се изказвате все така неподготвени бе - киси го водеше със 150,000 точки - ники имал ли е 150,000,000 ресурс с който в рамките на 5 часа да го мине...
ми тогава,сори за това което ще кажа,тъпа главо за чий го е ударил бре!!!=или просто тъй за спорта или от скука?.ебахти и съюзника.има една поговорка "Пази ме боже от приятели,аз сам ще се пазя от врагове".
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
The Ripper
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
Контакти:

Мнение от The Ripper »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 12:16 PM)
хахаха как се изказвате все така неподготвени бе - киси го водеше със 150,000 точки - ники имал ли е 150,000,000 ресурс с който в рамките на 5 часа да го мине...
Тими ти си бил в топа и много добре знае6 че във вселена без правила е важно не колко ресурс имаш ти, а колко рес имат твоите приятели които по отделно не могат да се борят за първото място......
Сега си представи 5 транспорта от 5 играча по 50 мил секи-кво се получава???
Колкото до постъпката на киси - до сега в булфа толкова долно нещо нее правено! Хората играят за да са в топа, но никои не те уважава защото си 1-и, а уважава начина по които си стигнал до първото място! Всеки ИГРАЧ поне би предопредил когато започне да играе соло, но явно писи т.е киси е толкова играч колкото и аз ракетен инжинер. За мен той е поредното зомби което виси по 20 часа пред компа жертвайки здравето и даскалото си(щото със сигурност нее на повече от 16)...
Като заключение ще напиша да не бедите врачанския окръг щото аз съм от там и такива боклуци не познавам!!!

Поздрави:
The Ripper
Последна промяна от The Ripper на чет май 24, 2007 8:50 pm, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим!
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Явно доста народ не знаят че това момченце Кристиян от Враца страда от раздвоение на личноста- Vratsa, Timi_vr и Киси са едно лице. Възможно е да има още лица? Мисля че време Кристиян да си признае грешката и да заключим темата.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@wildcat, тук вече бъркаш...тими и киси са различни хора ;) А враца - е вече там не знам кой е... :dizzy:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 24 2007, 07:19 PM)
@wildcat, тук вече бъркаш...тими и киси са различни хора ;) А враца - е вече там не знам кой е... :dizzy:
Сигурен съм. На мен се похвали. Ворхи ще потвърдиш ли. Неговия съюз знаеха кой е, аз споменах на Daskala11 и той знаеше. Ето на двама приятели битка в детмача в предния рунд. cufto vs T!m!_vR . Затова cufto подържа Киси или там както му скимне се нарича.
Последна промяна от amigo на чет май 24, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
Timi_vr
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 23, 2005 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ May 24 2007, 07:17 PM)
Явно доста народ не знаят че това момченце Кристиян от Враца страда от раздвоение на личноста- Vratsa, Timi_vr и Киси са едно лице. Възможно е да има още лица? Мисля че време Кристиян да си признае грешката и да заключим темата.
Хахаха котенце айде нали приключи вече - ходи си карай моторчето и стига се излагали по форумите че станахте банални - за пореден път казвам нямам нищо общо с ацц-то на киси(Vratsa)-решил е треснал го е причините ги е написал в 1 пост и според мен са достатъчно за да оправдаят постъпката му - а точно ти дето си прецакал сума хора от които ацц та си се налял нямаш право да го съдиш
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 07:39 PM)
Хахаха котенце айде нали приключи вече - ходи си карай моторчето и стига се излагали по форумите че станахте банални - за пореден път казвам нямам нищо общо с ацц-то на киси(Vratsa)-решил е треснал го е причините ги е написал в 1 пост и според мен са достатъчно за да оправдаят постъпката му - а точно ти дето си прецакал сума хора от които ацц та си се налял нямаш право да го съдиш
Ок дете мое в 23.15 ще си вляза асс и се надявам да си пазя лс.
Timi_vr
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 23, 2005 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Timi_vr »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ May 24 2007, 07:21 PM)
Сигурен съм. На мен се похвали. Ворхи ще потвърдиш ли. Неговия съюз знаеха кой е, аз споменах на Daskala11 и той знаеше. Ето на двама приятели битка в детмача в предния рунд. cufto vs T!m!_vR . Затова cufto подържа Киси или там както му скимне се нарича.
Колкото до това изказване това вече са пълни глупости - цуфто не ме понася от миналия рунд още когато излязох от неговият съюз тогава 3 дена денонощно заедно със Commando ми флудиха с атаки - както вече казах карай си моторчето и не говори неща за които нищо незнаеш
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Timi_vr написа:Цитат(Timi_vr @ May 24 2007, 07:43 PM)
Колкото до това изказване това вече са пълни глупости - цуфто не ме понася от миналия рунд още когато излязох от неговият съюз тогава 3 дена денонощно заедно със Commando ми флудиха с атаки - както вече казах карай си моторчето и не говори неща за които нищо незнаеш
Сори ако Киси се изхвърлил и се представил за теб, но лично от него получих смс че е героя от предния рунд, макар че знаех от Niki_Vas вече това инфо. А за моторчето или поточно fireblade не бери грижа всеки слънчев ден съм отгоре му.
Последна промяна от amigo на чет май 24, 2007 6:53 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Котка, Тими не е Киси...нито е цуфто :) Някой те е заблудил :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”