Едно долно предателство

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Точно по-малкото хора създават повече трудности. Как си представяш акаунт на флота срещу 10 човека, които можеш да атакуваш (другите са я в протекция, я в мод). Повярвай , трудно е. Не те съдя, че не можеш да играеш. Просто не си пък ти човека, който ще определя моята игра при положение, че не си играл с мен. Знам какво беше положението в трета преди отказа на админите да се грижат за нея. Както сам каза - и ти си се наливал, което не го приемам за нормално. Ако си честен играч, ще си честен до край - иначе си просто никой. Цялата работа е, че киси явно се е наливал повече - е толкова успял, толкова се налял.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Питам ви като виждате че има нередности защо гласувахте да продължи. Те админите си го написаха оправяйте се сами след вашия вот, аз и това направих наливах си преливах си барем ме накажат че да спра да си губя времето и сканда ли те в къщи щяха да спрат.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Това беше грешно решение на админите според мен, но не е моя работа какво решават те. Донякъде сте оправдани, но тоя рунд стана пълна пародия на булфлийт ...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Коментарът просто е излишен... Не съм си правил труда да чета бозата след 2-ра страница-то всичко е ясно още от първото мнение-на автора... :c022: Не съм очаквал това от един добър(или поне мислещ се за добър) играч-една "победа" в трета вселена си е като да решиш 1 трудна задача в реалния живот... :c022: Към Киси-нима толкова ти е достойнството играчо? Продаваш достойнството си за 1 първо място? За съжаление си... А това ми напомни за петърмирчев от втора,който срути 3к сателити на Крис-същата долна постъпка... Остана да поздравя защитника за много доброто представяне този рунд-Евала на такива хора,които завършват рунда с гордо вдигната глава!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Киси добра битка си направил макар и върху съотборник. Не играя в 3-та макар ,че имам ацц ама ,до колкото разбрах има зрънце истина в всяка лъжа :) Знаеш за какво ти говоря и мен така се мъчи да ми го начукат ама нямах флота :) дано и реца да си пребрал.Лоши слухо се водят за стар мой приятел. Дано да не е вярно страшно много ще се разочаровам от него.Той си знае кой кой ме избягва от въпросите ми в скайпа.

Edit: Познавам кисито преди още да е създадена тая играя Бф играхме преди Диабло 2 може да чували по-старите. Бяхме там сред най-богатите хора :) .Уточнявам това за да ме плюете и мен ... айде лека ,че не съм мнгоо добре.
Последна промяна от Petar на пон май 21, 2007 11:34 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

X-man написа:Цитат(X-man @ May 21 2007, 11:24 PM)
Киси добра битка си направил макар и върху съотборник. Не играя в 3-та макар ,че имам ацц ама ,до колкото разбрах има зрънце истина в всяка лъжа :) Знаеш за какво ти говоря и мен така се мъчи да ми го начукат ама нямах флота :) дано и реца да си пребрал.Лоши слухо се водят за стар мой приятел. Дано да не е вярно страшно много ще се разочаровам от него.Той си знае кой кой ме избягва от въпросите ми в скайпа.

Edit: Познавам кисито преди още да е създадена тая играя Бф играхме преди Диабло 2 може да чували по-старите. Бяхме там сред най-богатите хора :) .Уточнявам това за да ме плюете и мен ... айде лека ,че не съм мнгоо добре.
Какво става пуска се слух че ще бутаме Киси, а Киси не трепва джитка си в съюза не си прави севъните нито в мод си излиза страх юнака няма и хоп идва 19. бута си конкуренцията и защо го прави сега ще ви отговоря- Пише ми Киси- имам докладите от наливането на Мегалан щял да си ги запази. Ок му викам-пази си ги ще ти пратя и мойте като си разбия на 1000паченца и
хоп детето се притесни да не му вземат първото място. И си казва- който превари той натовари прас основната си конкуренция и за по сигурно в мод излиза, Страх, Страх, Страх
Последна промяна от amigo на вт май 22, 2007 8:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ May 21 2007, 08:59 PM)
wildсat, не мога да разбера хвалиш ли се с постиженията си в лам-вселената.. Имам си вселена, където играя, можеш да погледнеш трибуната на Хардкор.
Генералисимус, фани си махни това мнение, че стана за смях с него!!! Хардкора е толкова злееее, амааа тоооолкоооввваааа злееееееееее... само да ти кажа за справка wildcat, когато игра в ХК-то ги смачкваше ВСИЧКИ на ден правеше по повече битки отколкото целия ХК и мачкаше !!! Добре му знам стила на игра, но няма да коментирам стила. Мога да ти кажа, че помощ не е отказвал никога, на никой. И ако трябва ще се самозанули и затрие заради приятел. Мисля, че се видя този рунд.

Киси, с теб се знаем от доста време. Къде от булфа, къде от мирката. Е лично мнение - ама мноооогооо СЪКС си постъпил. Мега хипер дупер ииии там всички гамерски изрази за МНОГО гадна постъпка.

ОБЕРОН-е, хайде да не правим изказвания за северозападна БГ! Падаш ми в очите... не че ти пука де :c022:
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

За постъпката на киси няма извинение, неможе да прецакваш съотборник по този начин това е извратено и лично мое мнение е че го хвана шубето за класацията защото ако ники не беше такъв пич щеше да го прецака за 1-вото място това го знам със сигурност но той не го искаше, браво ники супер си :a055: а за котката говорите глупости, играя тази игра от началото почти и твърдя че е един от най точните пичове играли в тази игра, ако не беше той съюзът ни не би стоял в челна позиция :P а ако имаше достатъчно време и още 1-2 ма помагачи за акаунта можеше и рунда да вземе, айде със здраве ще си мерим самолетите на зима че ще си дам почивка малко

P.S да не се чудите да уточня че в 3-та съм zlokobni :c022:
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Ехх бях решил да не изразявам мнение , ама 6 страници без нито един спамер да се е изказал :P
Започваме от Kisi ( Vratza ), защо бе Кристиане , защо и да не беше зел рунда нямаше да е голяма загуба , е да достойнството и честта ти щяха да бъдат поругани , но повярвай ми никой нямаше да ти се приснива за това ... висчко щеше да ухитне бързо ...
Познавам те от доста време , рунд 1 на уни 2 , не беше такъв човек ... този рунд на 3та постепенно почна да деградираш в очите ми - 1во с изказваният си към един играч в началото на рунда , след това с действията си и думите изречени спрямо последния , а сега и тази постъпка , е да най-вероятно желанието да завършиш 1ви е голямо ,но и много оли да виждаш как рунда ти се изплъзва това до някъде те оневинява но все пак постъпката си остава грозна , като се има в предвид че даже сте в един съюз ....
wildcat или Иван - какво да кажа освен - страхотен играч , лидер приятел . Иване много ти се извинявам че 2рата част от рунда играх само на мод и бях законтвил звездите и кръстовета , наистина нямах време :)
Пожелавам ти успех занапред , времето ми да се спра игра наближата , 3та е само една стъпка
Искам да благодаря и на zlobobni ( горният пост ) и на Бебока за чудесния рунд ... :)

Май наистина беше по-добре да се прекрати рунда навремето , сега щяха да бъдат спестени много проблеми и много хора нямаше да се гледат така стръвно

Sya ;)
Последна промяна от dim4o на вт май 22, 2007 9:45 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”