Генералисимус - няма дори такъв чин, но това е манията за величие на мало
.................. На wildcat не можеш му стигнеш и
......................................................................................... Междувпрочем - дреме ми
................ дали ще ме хвърлиш читател до живот - след ден приключвам с тази игра и с този форум въобще. С wildcat ще си изпием бирите, уискито или квото имаме под ръка (може и чешмянка, ако сме я фалирали толкоз) след това ще ида до София да видя iuda, nero, debel и Мариела, а всички останали мишки ще бутате зеленикави картинки във Интернета.
Благодаря на wildcat ака Иван, че ме запали по тази игра, че ме запозна с толкоз готини хора и ..., че ме набута сред много хлапета, част от които имат К в името си (К=Качество).
Но не се заблуждавай - ти никога няма да попаднеш сред тези с К, както и Ангелчето

...
CORWIN: Дженсън.... имаш 15 мин. да си редактираш сам мнението... знаеш отношението ми към цинизмите и грубите лични обиди....
CORWIN: Мина доста време.... не виждам авторедакция ... така че пристъпвам към такава аз
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084