Едно долно предателство

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

kaos написа:QUOTE(kaos @ May 21 2007, 11:28 AM)
Нямам право да му спра мода.
Защо да ми спираш мода !?! Защото съм се наспал и ми се играе ли !?!?! Пак ли ще ми прилагате админските си номера :c022:

По-темата
Дебили може би е правилната дума за хората който незнаят колко е залика от 150к това са 150 000 000 ресурси казано на прост език като за вас :smeeh:
Ударил съм го защото има защо ако някой си направил труда да прочете моя първи пост (да голям е едва ли ще отделите време ..) на Ники и на котката там ще почнете малко да проумявате
Ако мога да върва времето назад пак ще пусна атака-та !
Плювайте колкото искате не се нуждая от вашите коментари дебилчета :dizzy:

Приятна играе на който там ще играе

@kaos прочетох че е в отговор на някой си там ...
Но какво отношение може да вземе администрацията за провела се битка (или с бъг съм го ударил)!?! Това ми беше въпроса а това за уокмена може би е за теб

@TeRMiNaTe защото тогава е различно и така съм решил
Последна промяна от Kisi на пон май 21, 2007 12:04 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Киси, ако имаше малко мозък в главата щеше да успееш да вденеш цялото изречение. Написах го в отговор на друг играч, който искаше да ти спра мода. Помоли някое другарче, което за разлика от теб не ходи с уокмен на ушите, в който се чува "Вдишай"... "Издишай"... "Вдишай"... "Издишай"... да вземе и да ти обясни с прости думи, че ако исках да те наеба нямаше и да се усетиш отде ти е дошло. Но за сметка на това щеше да си настъпваш дебелото черво. Малоумник...

CORWIN: Марто, не се връзвай на глупотевини и детинщини бреее.... като се е осрал някой, колкото и да се опитва да се избърше само може да се замаже повече .....
Аз си седа и гледам само докуде ще го стигне.... Всеки може сам да си направи изводите .....
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 21, 2007 11:47 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
maL70_1995
Редник (Private)
Регистриран: пон май 21, 2007 8:17 am
Контакти:

Мнение от maL70_1995 »

Стига сте плюли Киси направил го сега! Прочетох поста на Киси и съм фифти фифти така, че помислете малко. А не само малоумник и други.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Martinho_10 написа:Цитат(Martinho_10 @ May 21 2007, 12:38 PM)
Стига сте плюли Киси направил го сега! Прочетох поста на Киси и съм фифти фифти така, че помислете малко. А не само малоумник и други.
Ами защо не го е направил през ДМ?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Еми по стекли обстоятелсва
Мах АУТ,все едно ме няма,паднали бъгери ворхиици бакардита не спамят :lol: :lol: :lol:
kebizlo
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 10:33 am
Контакти:

Мнение от kebizlo »

drakster написа:QUOTE(drakster @ May 21 2007, 01:40 PM)
Пичове уважавам много Ники ,,,,,,, :a055: ,Все пак сте на 4 те 1ви места ми РАЗБИИТЕ ГО ТОЯ БОКЛУК БЕ,,,, :dizzy: смажете го аман от такива като враца :p019: имате време да го занулите

:a014: :a013: :a106: :a106: :a106: :a106: :a106:
[b][color=#3333FF][url=http://www.seymoursspillresponse.com/seymour.gif]http://www.seymoursspillresponse.com/seymour.gif[/url] [/color] [/b] <-------Цъкни и виш истината!!!!!

[b][color=#3366FF]Братчето ми:бате пораснал съм с 1,20 кг на височина:)- 7 години[/color][/b]

[b][color=#CC0000] SEYMOUR[/color][/b]<<>>>[color=#CC0000]rUll3z!![/color]
andrey4o
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 05, 2005 10:45 pm
Контакти:

Мнение от andrey4o »

gergana написа:QUOTE(gergana @ May 21 2007, 04:58 AM)
Не знам кой си и какъв си,но заради един субект да се подиграваш с цял един регион на страната-май й ти си същия като нападателя
Що се отнася до битката-имам някакви наблюдения върху играта в уни 3,ако това са целите флоти на двамата участници-ми съжалявам да го кажа но са жалки,играчи на 1,000,000т и нямат и 300М атака-просто трагедия :lol:
Гери гери кат не играеш в 3та що говориш, ако се информираш малко ше разбереш че тоя рунд доказа че силата на флотата не е наи-важното а колективната игра.Въпреки станалото накрая.И не не са целите флоти това и на двамата
Последна промяна от andrey4o на пон май 21, 2007 1:06 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ May 21 2007, 12:45 PM)
Еми по стекли обстоятелсва
Мах АУТ,все едно ме няма,паднали бъгери ворхиици бакардита не спамят :lol: :lol: :lol:

ти пък къде ме бъркаш мен бе!?къде бъркаш ангела и ворх !? за мен мога да кажа че нямам отношение по темата киси има право както и ники има право според туй дето се изписа и евентуално прочете ...
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
dadasasa
Редник (Private)
Регистриран: нед май 20, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от dadasasa »

АЗ МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО :

СРАМ МЕ Е ЧЕ БЯХ В ЕДИН СЪЮЗ СЪС ВРАЧАНЕЦА !!!
[b]Спрях цигарите пичове - пушех по 2 кутии минимум на ден и обичах силни цигари :)
От месец не пуша - от тогава и не ме е боляла главата която иначе ме болеше адски през ден ...!!!
Вземете пример :) проблема беше друг докато пиех една бира и умирах 3 дни от главоболие ... мислех че еот бирата ..ОБАЧЕ ... откак не пуша е;а да видим кой пие повече!!! [/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”