Когато се присъединих към bRuTaLs акаунтът беше на Цъфто, но малко след това той се отказа и го даде на Киси. И беше занулен от Zaska, Sucreto и Martinio76. Тогава ние като отбор тръгнахме срещу Психо и всички знаят резултата – Sucreto остана без планети, а Zaska без планета и без флота. Но като казвам като отбор трябва да направя едно уточнение: това бяхме OBERON, poboi и аз. Въпреки, че Киси бе най-заинтересован, все си намираше извинение да не се присъедини към нас докато преследвахме Sucreto из цялата вселена. Присъедини се едва когато стана ясно, че ние сме победителите и изтри планетата на Zaska (само че по това време акаунтът отново беше за кратко в Цъфто).
Докато траеха обсадите Киси беше твърде зает да събира ресурс, гонейки (i)-та и карайки се със съотборниците си за всяко (i), което сме му отмъкнали. Всички (i)-та бяха негови, независимо, че той летеше през галактика за тях, а бяха от нас на 2 системи. Няма да ви казвам колко скандала имаше по случая. Все пак той искаше да бъде N 1. Е, стана. Но това ли е човекът, който заслужава да стане първи?
Последно, преди два дена R2 стана (i) и както можете да се сетите това (i) беше за Киси. Това, че планетите бяха по-близо до Taz, или че R2 тормозеше Taz, беше без значение. След като стана ясно, че Taz е пуснал атака към флотата на R2, Киси му написа следното:
Vratsa
11:51:48
2007-17-05
??????????????????????? ???? ?????
ako udari6 R2 predi men .... zabravqm 4e sme v 1 saiuz. Pr igra i sam si preceni!
След като го попитах в скайпа за какво става дума, това е отговорът, който получих:
[17/05/2007 09:56:00] INDEPENDENT says: emi tova e polojenieto sa 6te iz4akam 1 chas da vida ko 6te stane
[17/05/2007 09:56:10] INDEPENDENT says: i butam taq do tebe kudeto e i otivam do nego
[17/05/2007 09:56:24] INDEPENDENT says: e do taz
[17/05/2007 09:56:31] INDEPENDENT says: pone da mu suzdam naprajenie
[17/05/2007 10:12:25] INDEPENDENT says: nesym za poredno i koeto mi vzima saiuza..
[17/05/2007 10:13:27] INDEPENDENT says: ma razbirase kogato az vi izprevara losho ... kogato vie me preebete pak losho
След това му изказване му написах, че повече не желая да говоря с него и че той вече не съществува. Тъй като отдавна вече не желаех да имам нещо общо с човек, който когато го натиснат е по-нисък от тревата, а когато се съвземе тръгва да атакува приятелите и съюзниците си.
А това, че стана N 1 в класацията, докато ние натискахме Психо, не му беше достатъчно. Киси не искаше някой да бъде толкова близо до него в класирането. И какво направи – тази нощ докато не бях в играта отнесе по-голямата част от флота ми. Това, че сме съотборници само му е помогнало да ми види флотата и да ме удари без да пусне нито един спай.
ПРЕДАТЕЛСТВОТО
Благодаря, о, Велики Кристиане, за геройството да удариш съотборник в деня преди детмача, за да станеш безспорния победител в рунда.