Уж!!! varkulaka vs. [ Fellowship ]Spiri7
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
varkulakkaos написа:Цитат(kaos @ May 20 2007, 03:39 AM)
Нищо лично. Въпроса е принципен. Заради ваша грешка аз трябва да ощетя друг играч, който си е излетял, когато е видял полето и си го е прибрал. Ако ми дадете разумен отговор на какво основание трябва да ощетя даден играч ще ви върна рециклажа.
2007-20-05 02:40:58 Докладвай
напиши му че аз сам говорил
с атомик и тои ми каза че би
ми варнал реца срещо 600 к
ресурс
аз отказах поради причината
че искам администрациата да
ми варне ресурса
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Хаха на човека му предлагаш,той иска повечеRoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 20 2007, 08:52 AM)
varkulak
2007-20-05 02:40:58 Докладвай
напиши му че аз сам говорил
с атомик и тои ми каза че би
ми варнал реца срещо 600 к
ресурс
аз отказах поради причината
че искам администрациата да
ми варне ресурса
Последна промяна от Nicson The Fearless на нед май 20, 2007 7:16 am, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Битката започва 2007-05-20 00:27:23
2007-20-05 00:27:05
2007-20-05 00:27:05
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
ауу - сташна работа
и на мене ми се е случвало това с рециклажа и явно само в рефрешването е проблема... а лично моето мение е че такъв проблем не би трябвало да има... щото аз веднай бях направил разликата мейду атаката и рециклаторите да ми е около 3-4 секунди и ако не рефрешнеш, дори да си онлайн пак губиш. а мисля - с напредването на развитието разликите трябва все повече да се намаляват за да си сигурен че ще си вземеш реца ти - особено ако атакваш някой защитник докато е онлайн.
тука май изглежда че заемам страната на загубилия рециклажа - но не е точно така. аз си имам война с питбулите, тука просто си казвам безпристрастното мнение като играч в БФ....
тука май изглежда че заемам страната на загубилия рециклажа - но не е точно така. аз си имам война с питбулите, тука просто си казвам безпристрастното мнение като играч в БФ....
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Проблема при тях е, че удря един, а събира друг. Нападателя се е заблял и не е рефрешнал навреме битката, докато "Отдел Чистота" минава навреме. В резултат на това рециклаторите минават през полето преди да се е провела битката. Иначе казано - вината си е изцяло тяхна за лошата координация.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
И край
kaos: Това го преценявам аз. Когато съм се заел с някакъв казус, няма нужда да си вреш гагата където не ти е работа. Не ми лази повече по нервите.
kaos: Това го преценявам аз. Когато съм се заел с някакъв казус, няма нужда да си вреш гагата където не ти е работа. Не ми лази повече по нервите.
Последна промяна от Raid на пон май 21, 2007 10:31 am, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...