Уж!!! varkulaka vs. [ Fellowship ]Spiri7

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

varkulaka:

Историята,причина и скледствие

сичко което има начало,има и краи,пускам си аз спаиченце вчера и какво да вида свестен защитник ама не достатъчно,седъ си и си баям на главата че ме фанали лудите нещо и си викам че го кърта,е нема на къде.
Проблема ми беше със складовете,та нали се намирам на една от колониите си прости и немам достатачно развити складове,и мислех да се откажа,ама говора си с werty и тои вика даи да го обираме нема се отказваш.Е кажете ми ко да прая като човека иска да помогне,па нали ми е слабост наи добрия ми воин е за сега,и неможах да откажа.
Тои пуска рециклаторите аз пускам атаката след тва 55 секунди преди рецитата и се започна,дългото лакане.И кво стана накрая занулих си го и си го пребрахме с werty,няма спирка саюза,няма и да има това си е клане ама си е клане от класа не секи би го направил.Щетите ми се вазтановяват за половин ден аидушчииство и и грабене по и/та та на мене изобщо не ми пука от загубите а пък и даже съм си на печалба.Намират се някои да критикуват мои битки,ЗАЩО
защото те самите са безполезни и немогат да си направят собствена,влизат в форума за да минава времето и да спамят и да се проявяват като форумни лъвчета.

И вижте какво се случи накрая werty лети 55 секунди след мене и рециклажа не е зет пак играта се п.......а и пак ядове,лично на мен ми писна вече,затова за последен път се обръщам към админите за поредната измама или както искате я наричаите,да ми бъде върнат рециклажа,ако ли не аз се отказвам от играта завинаги,няма смисал да се тормоза за едното нищо и винаги да бъдем прецакани да си даваме парите и пак да сме на загуба,очаквам да ми бъде върнат реца и незабавна проверка от администрацията от хера и каос или които и да е там някои друг

няма ли го реца тва е края за мене,тръкам ацц/то още тая вечер

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2305480a
бекъп ако може

2007-20-05 00:27:05 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Значи и аз да се обадя В ИГРАТА атаката беше 55 сецунди преди реците а сега какво се получи 20 СЕКУНДИ след рецитата :p140:
КВО СТАВА !?!? има ли разлика между играта ту о в португалия някаква разлика в часовите зони кво става бре............................

Админи или там кои и да е нека направи една проверка............ :p018:
Последна промяна от werty на съб май 19, 2007 11:02 pm, променено общо 1 път.
....
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Добро размазване, ама трябваше да рефрешнеш атаката и рецките, да не стоиш офлайн, все пак не си ми близко :lol: :lol: Шегата на страна - като си оффлайн така се получава
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 19 2007, 11:04 PM)
Добро размазване, ама трябваше да рефрешнеш атаката и рецките, да не стоиш офлайн, все пак не си ми близко :lol: :lol: Шегата на страна - като си оффлайн така се получава
Ами така ли трябва да се получава ами ако пуснеш атака сеиван? пак л итака ше е явно.............
мисля че 1 мин е достатачно време играта да загрее какво е станало........
....
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

werty написа:Цитат(werty @ May 20 2007, 02:24 AM)
Ами така ли трябва да се получава ами ако пуснеш атака сеиван? пак л итака ше е явно.............
мисля че 1 мин е достатачно време играта да загрее какво е станало........
15 са, не 1 - за жалост...

P.S.: http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=42707
Последна промяна от RoYaL на съб май 19, 2007 11:31 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 19 2007, 11:26 PM)
15 са, не 1 - за жалост...
Чети добре разликата беше 55 секунди м/у атака и рециклиране а то показа удара 1 мин и 10 секунди по късно...
....
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

werty написа:Цитат(werty @ May 20 2007, 02:32 AM)
Чети добре разликата беше 55 секунди м/у атака и рециклиране а то показа удара 1 мин и 10 секунди по късно...
Да, но на играта не са и достатъчни 55 сек.Чети темата която дадох.
Рефреша просто е минал 13 мин преди атаката и така... минал е рециклажа - рефрешнало го е - битка още е нямало (не е рефрешната) след 2 мин идва и рефреша на атаката .... но реца е минал

Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

varkulaka:

каос тва е от мене до тебе.поради причината че ти не изкочи човек маи,знаем че ме наказа за едно нещо за 10 дена за което нямаше причина толкова,след това тти се ядосах и ти написах някои много груби неща за които ти се извиних,аз както и много хора мислят трябва да бъде върнат реца,много съм разочарован от тебе за пореден път спри ми наказанието поне да ти напиша последните си думи имаш моита дума че няма да пиша глупости,допитаи се и до първите топ играчи как мислят би ли трябвало да се върне реца или не

Иска да пусне едно мнение преди да се тръкне.............
Последна промяна от werty на съб май 19, 2007 11:46 pm, променено общо 1 път.
....
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от werty »

varkulaka:

Така искам да благодаря на приятелите си от саюза ми,за помоща която са оказвали винаги за мене.много се радвам че играх с тях заедно,всичко правех само заради тях и заради името на саюза ми.Дори хората с които водехме воина се оказаха хора а не прасета на повечето хора на които сам обявил воина е заради играта само заради битките нищо лично, ТРАПЕЦА от архангелите се оказа пич както и истинския лидер на CCCP дявола.ВИЖДАМ че и рояла и атомика са свестни хора пожелавам им здраве и щастие. За администрацията вие за мене не сте българи,не виждам честност във вас виждам само желанието за повече власт и пари,това накара брат ми JDaniels да се откаже тва ме накара и мене,надявах се поне малко народ да се застъпи за мене ама явно нема да се случи се пак ви благодаря дори да ме оплювате пред очите на другите. СБОГОМ ОТ МЕНЕ
....
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Нищо лично. Въпроса е принципен. Заради ваша грешка аз трябва да ощетя друг играч, който си е излетял, когато е видял полето и си го е прибрал. Ако ми дадете разумен отговор на какво основание трябва да ощетя даден играч ще ви върна рециклажа.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”