Историята,причина и скледствие
сичко което има начало,има и краи,пускам си аз спаиченце вчера и какво да вида свестен защитник ама не достатъчно,седъ си и си баям на главата че ме фанали лудите нещо и си викам че го кърта,е нема на къде.
Проблема ми беше със складовете,та нали се намирам на една от колониите си прости и немам достатачно развити складове,и мислех да се откажа,ама говора си с werty и тои вика даи да го обираме нема се отказваш.Е кажете ми ко да прая като човека иска да помогне,па нали ми е слабост наи добрия ми воин е за сега,и неможах да откажа.
Тои пуска рециклаторите аз пускам атаката след тва 55 секунди преди рецитата и се започна,дългото лакане.И кво стана накрая занулих си го и си го пребрахме с werty,няма спирка саюза,няма и да има това си е клане ама си е клане от класа не секи би го направил.Щетите ми се вазтановяват за половин ден аидушчииство и и грабене по и/та та на мене изобщо не ми пука от загубите а пък и даже съм си на печалба.Намират се някои да критикуват мои битки,ЗАЩО
защото те самите са безполезни и немогат да си направят собствена,влизат в форума за да минава времето и да спамят и да се проявяват като форумни лъвчета.
И вижте какво се случи накрая werty лети 55 секунди след мене и рециклажа не е зет пак играта се п.......а и пак ядове,лично на мен ми писна вече,затова за последен път се обръщам към админите за поредната измама или както искате я наричаите,да ми бъде върнат рециклажа,ако ли не аз се отказвам от играта завинаги,няма смисал да се тормоза за едното нищо и винаги да бъдем прецакани да си даваме парите и пак да сме на загуба,очаквам да ми бъде върнат реца и незабавна проверка от администрацията от хера и каос или които и да е там някои друг
няма ли го реца тва е края за мене,тръкам ацц/то още тая вечер
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2305480a
бекъп ако може
2007-20-05 00:27:05 Докладвай
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Значи и аз да се обадя В ИГРАТА атаката беше 55 сецунди преди реците а сега какво се получи 20 СЕКУНДИ след рецитата
КВО СТАВА !?!? има ли разлика между играта ту о в португалия някаква разлика в часовите зони кво става бре............................
Админи или там кои и да е нека направи една проверка............