Vorhees – Истината за един страхлив играч и Добър ПИСАЧ

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Още малко ще ви търпя, пък после си търсете книжките по рафтовете в библиотеката ...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз пък ще ти кажа, че не си интересен с тия книжки в библиотеката.Вземи поне разучи някакъв репертоар, че в момента си като обикновен папагал от зоомагазин.

П.П.С оглед на бъдещите събития само ще кажа, че си ужасно предвидим :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 18, 2007 9:42 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

whynot написа:Цитат(whynot @ May 18 2007, 08:56 PM)
а тоя андро как дига не е изтина по 40-50 к точки на ден ... не е зле

Шшш алоу ти пък къде се обаждаш не виждаш ли, че тук се говори по друга тема която теб май не те засяга. Андро нека качва, щом има мерак да краде,да копа,да рециклира ще качва ти като си се мод-нал няма да качваш и това е. :lol: :lol:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Аз пък ще ти кажа, че въобще не ме топли ти какво ще ми кажеш. И моля без сравнения с животни, защото може да го интерпретирам като обида. Тогава ще има плодчета за непослушните животинки.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Редактирано. И не от GeNeRaLiSiMuS. Личните неща - на Лични съобщения.
Последна промяна от Fallen_angel на съб май 19, 2007 12:14 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Доста често се правят забележки към Квестори, пък и по принцип хора от екипа - не-знам-за-к'во-си, не-знам-за-що-си, даже и по default вече. Ама знаете ли пък к'во е Журналист + Квестор + Модератор? Не 3 в едно, а quattro... :) Се ми е едно, че ще чуя после "На теб пъъъък кога ти порасна работата" - койт не му изнася, да дойде да си ги премерим на масата в столовата (у комшийката ;) ) и да се свършва, щот ми писна. И не щот може би трябва (а туй че трябва си е друг въпрос), а щот мен не ме кефи - нема да я бъде тая тема.

Заглавие - не мъ кефи. Ама хубаво, Vorhees тука е засегнат като играч, добре.
Писаници - бе дреме ми за тая трета, к'во ще чета...
Битка - к'ва битка, не виждам битка? Кървища, счупени ламарини?... Пак добре, че освен мини и на ЗНСта се научихте, едно читаво нещо...
Заяжданици - не се спряхте. Ама не пак, нито отново, щот никой не е спирал и един път, та да се спира пак.
Заяжданици към екипа - ама на Лични се съдерете да мрънката, ако щете и псувайте. Може и някое и друго обсъждане в Офтопик - ама баш в раздела ИМ... поне едно Благодаря няма ли за туй, че са милостиви и пак минавате тънко без жертви.

Без повече мрънкане към екипа в раздела, който работи. Колкот - толкоз, мене почти нищо в тоя живот не ме кефи, ама не съм се размрънкал (засега).

И да се върна към темата - тия друг път - към вестникарите - у вестника. Ае, до скоро. Каквото ви кажат квесторите - т'ва е закона тука.
Последна промяна от LoaD на съб май 19, 2007 12:15 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”