Браво на PIMPIN,
[Millennium] PIMPIN vs. [ МорскиВълк ] ivoo
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Prot
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 20, 2006 9:58 am
- Контакти:
Ето архив на битката http://store1.data.bg/vitokorleone/Bulfleet/PIMPIN.html
Браво на PIMPIN,
за битката и флотата която направи този рунд. Съжалявам, че танкерите ми бяха в полет
по-време на атаката, защото PIMPIN ме помоли за помощ с рециклажа. Ще се радвам ако всички участници в тази обща атака проявят малко разум и се разберат за рециклажа !
Браво на PIMPIN,
Браво бачка хубава битка
Добра флота си направил
Кофти е станало с рециклажа но се случва
и аз така съм взимал рециклаж без да удрям редовно
По-хубаво смятайте
Успех в играта и продължавай да пачкаш
Добра флота си направил
Кофти е станало с рециклажа но се случва
По-хубаво смятайте
Успех в играта и продължавай да пачкаш
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
iiivvvaaannn
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
- Контакти: