[Millennium] PIMPIN vs. [ МорскиВълк ] ivoo

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Prot
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 20, 2006 9:58 am
Контакти:

Мнение от Prot »

Ето архив на битката http://store1.data.bg/vitokorleone/Bulfleet/PIMPIN.html

Браво на PIMPIN, :a055: за битката и флотата която направи този рунд. Съжалявам, че танкерите ми бяха в полет :crazy_pilot: по-време на атаката, защото PIMPIN ме помоли за помощ с рециклажа. Ще се радвам ако всички участници в тази обща атака проявят малко разум и се разберат за рециклажа !
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Мн добра битка,с голяма печалба,ама от историята май няма никаква,Яни аре де прати му поне 600к газ все пак сигурно не му е приятно,вярно че е една зомбирала игра,ама въпреки това...
PIMPIN
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 10:47 pm
Контакти:

Мнение от PIMPIN »

с пича се разбрахме :p140: все пак ми даде част от газта, радвам се че ви е харесала битката. Занапред ще внимавам по-добре с разминавките между корабите и реци ;)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво бачка хубава битка ;)
Добра флота си направил :bravo:
Кофти е станало с рециклажа но се случва ;) и аз така съм взимал рециклаж без да удрям редовно :girl_witch:
По-хубаво смятайте :crazy_pilot:
Успех в играта и продължавай да пачкаш :a055:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
iiivvvaaannn
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
Контакти:

Мнение от iiivvvaaannn »

браво саюзнико ти си супер !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”