Относно пиратството

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Привет :c022:
Защо не се пусне нещо от защитата да бие по полевите така и тези хора на защита ще се чустват горди от това че има противодействие на полеваците !?!
(Не че на мен ми е проблем като съм на защита да се паза но има хора който им писва ...)
Предложиението трябва да се обмисли поради причината че за тези полети няма дадено противодействие а ракетчиците нямат оправия :girl_witch:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ще стане по-зле за ракетчиците. Ще имат 2 избора - или освен другата защита, отвреме навреме да пускат и тая против полеваците - съответно ще им я смилат, или да играят основно на нея, за да се пазят от пирати, но пък ще бъдат смилани от непирати. Освен защитата, да си правят и малко мегита. Като си върл защитник, за к'во са ти много мини... Всяка тактика трябва да се почне и завърши с акъл, като не е доизмислена като хората - търпи провали естествено :) .
Последна промяна от LoaD на чет май 17, 2007 6:13 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Предложения”