Мале, мале, какъв побой
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- blade_6363
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб яну 14, 2006 10:31 pm
- Контакти:
хи момчета.побой браво баба,дай баба да го цунка
,АБРЕ човек от къде толкова газ за тия кораби бре????Аз си мислех че на 2000 бойни вече разхода е много голям и не е рентабилно,ама ти си ненормален,отвори озонова дупка на планетата с тая газ бре 
ЩЕ СЕ ЗАВЪРНА В БФ-ТО КЪМ АВГУСТ,ДО ТОГАВААААААААААААА,МОДДДДДДДДДДД :)
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Generalisimusi, load-ove и т.н. - а защо ворхи прави следния коментар:
Цитатидм - без флууд моля те. За да няма наказания братле a114.gif[/quote]
Ахаааааааа, значи за "братлетата" няма наказания.Аман от п**ки в тоя екип.Поред на номерата.После кажете, че пристрастия няма.В един други форуми :finger: отразява знак на три пръстта с преобладаващ среден.Ако го имаше - щях да го сложа тука.
П.П.Ворхи, и пробвай пак да ме баннеш без причина като последния път.Ще видиш къде зимуват раците.Може да го смяташ за обещание, да не речеш, че заплашвам.
Цитатидм - без флууд моля те. За да няма наказания братле a114.gif[/quote]
Ахаааааааа, значи за "братлетата" няма наказания.Аман от п**ки в тоя екип.Поред на номерата.После кажете, че пристрастия няма.В един други форуми :finger: отразява знак на три пръстта с преобладаващ среден.Ако го имаше - щях да го сложа тука.
П.П.Ворхи, и пробвай пак да ме баннеш без причина като последния път.Ще видиш къде зимуват раците.Може да го смяташ за обещание, да не речеш, че заплашвам.
Последна промяна от Fallen_angel на чет май 17, 2007 1:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
whynot
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
- Контакти:
оффф къде пак се бъркаш па ти бе ...CooL написа:Цитат(CooL @ May 18 2007, 12:51 AM)
За първи път съм с едно мнение с Ангела-Ами той Vorhees що ме наказа бре ? Щото му направих забележка ли ? И после-"не съм пристрастен"-личи ти ...
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
ОтновоMor7aLSho7 написа:Цитат(Mor7aLSho7 @ May 17 2007, 03:41 PM)
Пак ли почнахте ??![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
iiivvvaaannn
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
- Контакти:
Като се закача така е няма да го остават а още да го биятwildсat написа:Цитат(wildсat @ May 16 2007, 09:07 AM)
Дами и господа, на какво прилича това бият малкото дете и му вземат играчките и никой не се застъпва за него. Съвест нямате ли, големи хора сте оставете го на мира. Поне една му оставете с нея да си завърши играта.
Сори Ворхи много врагове си създал няма кой да те съжали.
![]()
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Точно обратното...не всеки може да поръчва музиката.Опитай да накараш побой да "потанцува".Ще ми е интересно накрая кой ще се разкърши.etashko написа:Цитат(etashko @ May 18 2007, 02:48 AM)
То е срамота да не можеш да танцуваш.Всеки може да пуска музика,но не всеки може да танцува.
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]