Мале, мале, какъв побой

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 16 2007, 09:14 AM)
От почти всичките постове из темата - реших, че защитника е занулен бре... Последно занулен ли е или само му е гътната планета? :) Ако само е гътната без флотата - то закъде празнувате без да е свършена работата :> Правете темите за такива кат мен, не със сложен подтекст... :>
Това момче си е герой издържа на дъжд от ЗНСта и затова има тема по случая.
:p140:
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 16 2007, 09:14 AM)
От почти всичките постове из темата - реших, че защитника е занулен бре... Последно занулен ли е или само му е гътната планета? :) Ако само е гътната без флотата - то закъде празнувате без да е свършена работата :> Правете темите за такива кат мен, не със сложен подтекст... :>
спокойно,обещавам че няма да бъда занулен .. :)
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

vorhees написа:QUOTE(vorhees @ May 16 2007, 10:04 AM)
спокойно,обещавам че няма да бъда занулен .. :)
Еми пускай мод :P
Браво на Пилотите ;) и успех на звездоброеца :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Лелеле Ворхи сори баста - 1 планета хахахаха форумен БОЕЦ :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ворхи, на 260к главната ти планета с 16 метал?1во тертети?Мухахахахахаха :lol: :lol: :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Аз искам само да вмъкна че май Ворхеес се разпорежда повечко във форума не мислите ли ??? на мен пре ди няколко дни ми променя коментар с който цели да злепоставя моя лидер (МрМах) Сега пък баннва хора...незнам може да е имало и причина но найстина трябва да се вземат мерки

Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

MrBlack написа:Цитат(MrBlack @ May 16 2007, 02:12 PM)
Аз искам само да вмъкна че май Ворхеес се разпорежда повечко във форума не мислите ли ??? на мен пре ди няколко дни ми променя коментар с който цели да злепоставя моя лидер (МрМах) Сега пък баннва хора...незнам може да е имало и причина но найстина трябва да се вземат мерки
Прав си ! На мен ми даде двудневен бан за нищо :a046:
So we crawl.
Потребителски аватар
Emplifier
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср сеп 06, 2006 6:33 am
Контакти:

Мнение от Emplifier »

Спокойно, то само това му остана... доколкото разбрах и 2-ра планета е паднала :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Emplifier написа:Цитат(Emplifier @ May 16 2007, 03:09 PM)
Спокойно, то само това му остана... доколкото разбрах и 2-ра планета е паднала :)
Правилно си разбрал :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 16 2007, 03:29 PM)
Правилно си разбрал :)
Дайте битка та о.О
So we crawl.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”