Мале, мале, какъв побой

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Много интересно нещо е НПК(Наказателно-процесуалния кодекс б.а.) - има един хубав член :

Код: Избери всички

Чл. 128. (1) Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
Абе...има във Вселена 3 един, който трябва да отнесе по тоя член(алинея 1ва!).Пък даже се кръстил poboi - нагла работа.Никакъв страх от закона няма човека.А тая вечер причинил такива повреди на едно малко дете-форумно лъвче, че...абе тъжна работа :(

Или както казва един любим мой литературен герой, а именно Остап Бендер :

Цитат- Ледът се пропука, господа съдебни заседатели! Ледът се пропука! [/quote]

Да минем към доказателствения материал.
poboi написа:казах му аз на детето да не се заиграва с мен,но то не ме послуша .знаеш ли кой съм аз великия говорител и модератор на форума на булфлит сега ще те банна и хоп изрита ме като мръсно коте мен най тихия и мирния играч в цялата вселена 3 .постоях помислих ,после само стоях хич не мислих и му казах ,че заради туй му дело ще подскача като тези тук http://youtube.com/watch?v=tyAvaLsLFl8

той пак взе да се шегува с мен ,най лошото е че взе да заплашва колегата Niky_Vas което си е смешно от където и да го погледне човек :D .ще поведа целия 9-ти легион към теб цялата римска империя казва .да ама не напреднаха легионите и стигнаха земята на Галите а там който не знае се подвизаваха 2-ма незнайни войни Астерикс и Обеликс :D .та тия двамцата отидоха при своя маг Хетафикс който им даде от неговият магически елексир и те поведоха войските 4000 бойци и 4 тайни оръжия които мага им даде .настана бой голям, дигна се пушилка и пуф разсея се прахоляка и какво да видят магията подейставала няма го римския легион http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4550136a
А ето и преки доказателства от престъплението:

[bRuTaLs]poboi vs. [9th Legion]Vorhees

Сега, г-да съдебни заседатели, каква е присъдата ви?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

vorhees написа:Цитат(vorhees @ May 15 2007, 10:56 PM)
Браво ,Браво...

само,че тва не е моя битка,както и да е..

А тази? :) :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 16 2007, 01:59 AM)
А тази? :) :crazy_pilot:
мухахахаха :lol: -добро включване ;)
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на ср май 16, 2007 7:05 am, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 16 2007, 01:37 AM)

Сега, г-да съдебни заседатели, каква е присъдата ви?

Аз предлагам при още едно такова провинение да се направи едно масово напиване! :c022:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

И пускаш тема за една празна планета на която имаше мина за метал на 16то ниво и тертети на 1во? :lol: ..
омг....
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Дами и господа, на какво прилича това бият малкото дете и му вземат играчките и никой не се застъпва за него. Съвест нямате ли, големи хора сте оставете го на мира. Поне една му оставете с нея да си завърши играта.
Сори Ворхи много врагове си създал няма кой да те съжали.
:p140:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

От почти всичките постове из темата - реших, че защитника е занулен бре... Последно занулен ли е или само му е гътната планета? :) Ако само е гътната без флотата - то закъде празнувате без да е свършена работата :> Правете темите за такива кат мен, не със сложен подтекст... :>
Последна промяна от LoaD на ср май 16, 2007 8:16 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”