jsonhardcore[ CokStarPut ] vs ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
jsonhardcore
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 3:46 pm
- Контакти:
Та след 2 седмици заминавам да бачкам на нашето скъпоценно черноморие да правя tattoo в Албена и за съжаление няма да ми остава време да играя
а пък не ми се ще да си тръгна без битка
та зделката е следната който пръв успее да влезе на кординати 5:101:13 получава free tattoo лично от мен
задължително уловие е битката да се проведе пред учите ми за заявки пишете тука и нека по-добрия поведи 
пред учите ли
Успех братле на работата
Успех братле на работата
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- NoFear
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 26, 2005 6:51 pm
- Контакти:
kontessa написа:Цитат(kontessa @ May 14 2007, 11:28 AM)
bravo komshitazi bitka shte iskam da q vidq opredeleno
![]()
и аз искам да те вида да пишеш на кирилица
jsonhardcore написа:Цитат(jsonhardcore @ May 14 2007, 10:21 AM)
Та след 2 седмици заминавам да бачкам на нашето скъпоценно черноморие да правя tattoo в Албена и за съжаление няма да ми остава време да играяа пък не ми се ще да си тръгна без битка
та зделката е следната който пръв успее да влезе на кординати 5:101:13 получава free tattoo лично от мен
задължително уловие е битката да се проведе пред учите ми за заявки пишете тука и нека по-добрия поведи
![]()
а има ли значение с какво ще вляза, щото ей сега може да литне 1 транспортер и може би ще съм 1ви
(това че аз няма да вида битката, е друг въпрос
[url=http://userbarz.com/][/url]
Само кретените се опитват да се реализират в една игра!!!
Нормалните хора я играят за удоволствие!!!
-
jsonhardcore
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 3:46 pm
- Контакти:
Доклад от шпионирането на [5:101:13]jsonhardcore написа:QUOTE(jsonhardcore @ May 14 2007, 11:58 AM)
ами под влизане имам предвид яка битка а не да се блъсне лошо аз предлагам от саюз по един да дава кандитатура и вие да рещите каква битка ще се гледа![]()
метал: 127830 кристали: 48315
газ: 117618 Енергия: 4294
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 31 (2 ниво)
Мегатрансп.: 16 (0 ниво)
Изтребител: 3 (4 ниво)
Кръстосвач: 385 (5 ниво)
Рециклатор: 27 (0 ниво)
Ш. Сонда: 3 (0 ниво)
Сателит: 66 (0 ниво)
Ракетна у.: 670
Л. лазер: 619