[ 9th Legion ]T-Bag vs. [PITBULLS]WERTY

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Позеленя :(
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
whynot
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от whynot »

жалко пак модна ... защо бе :) хахахаъха ае чао ти :)
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Защото пича е подготве и има да учи(май се е сетил,че тва трябва да се прави чат пат ^^ ) Утре ще го скив в даскало да го побазикам малко,въпреки,че като се замисля..мен ме занулиха по подобен начин, но аз имах работа-той е писал във форума :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

werty написа:QUOTE(werty @ May 13 2007, 01:29 PM)
Да яко се изкефих но няма да се откажа аз мисля че за първи рунд без никои да ме учи да играя се представих добре може да не мина 150к точки до края на рунда но пак боини точки минах 150к :)
и чакам с нетарпение да реснат вселената да почнем всички на ново и без толкова бъгове че ми писна да праштам 1 сонда да я убиват и след това да получавам 50 доклада :lol:
Как ги мислиш тия работи , ти !?!?
Тази игра се гради на бъговете така че и старите да се оправят нови ще се открият :c022:
Честен рунд няма да се получи поне не и в този живот :girl_witch:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

whynot написа:QUOTE(whynot @ May 13 2007, 01:59 PM)
жалко пак модна ... защо бе :) хахахаъха ае чао ти :)
А ма за тебе вече жал ми става
първо докато беше със старото ацц - какво правеше ворхеес почна да ме заплашва да не те нападам да ми се моли и темп подобди абе досадник и половина след това занулиха те и пак оправдание.................. ама имаше задрастванеееееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol:
та сега дали му ацц на готово и кои сам аз коа напраиш нешто само токава се хвали пуснах мод за 2 дена понеже няма кво да правя в трета а си играя във втора :c022:

запчо ко ше ми се смееш теб те удариха подобно на моя начин ама теб те отнеслоха целия а на мен 200 танкера 100 боини и 1 звеза което ми е половината флот :girl_witch:

аз сам си доволен от тоя рунд и ше го заварша а ти Т-Баг радваи се поздравления хвана ме но аз сам правил много повече битки от теб иам двапати твоите боини точки та и повече :girl_witch:

надявам се да играеш и следваштия рунд :a055:
....
whynot
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от whynot »

werty написа:Цитат(werty @ May 14 2007, 04:37 AM)
А ма за тебе вече жал ми става
първо докато беше със старото ацц - какво правеше ворхеес почна да ме заплашва да не те нападам да ми се моли и темп подобди абе досадник и половина след това занулиха те и пак оправдание.................. ама имаше задрастванеееееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol:
та сега дали му ацц на готово и кои сам аз коа напраиш нешто само токава се хвали пуснах мод за 2 дена понеже няма кво да правя в трета а си играя във втора :c022:

запчо ко ше ми се смееш теб те удариха подобно на моя начин ама теб те отнеслоха целия а на мен 200 танкера 100 боини и 1 звеза което ми е половината флот :girl_witch:

аз сам си доволен от тоя рунд и ше го заварша а ти Т-Баг радваи се поздравления хвана ме но аз сам правил много повече битки от теб иам двапати твоите боини точки та и повече :girl_witch:

надявам се да играеш и следваштия рунд :a055:
абе еи това ацц го имам от 30к точки и сам съм го правил до тук а като те гледам къв форумен лъв си няма на къде хахха :lol: като те гледам пак 10мин. си писал :dizzy: добрече беше в мод друже мой страх ли те хвана ахаха аи стой си в мод :)
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Werty - в случая ти си голямата уста.. Занулил огромна войска от бойци..Стигаща пределите на твойте мечти. .Не се сърди ,не си за тази игра.. Твърде много лаеш , но нехапеш.. Като си спомням - да ,помолих те да не нападаш why .. Ти нещо се изрепчи.. " Аз не спя ,знаеш ли кой сам аз , не се отваряй щото ще смачкам "...
И славната ти кариера свърши във 2ри ешалон... Бъговете винаги са опрадвание на слабаците...
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

vorhees написа:QUOTE(vorhees @ May 13 2007, 07:48 PM)
Werty - в случая ти си голямата уста.. Занулил огромна войска от бойци..Стигаща пределите на твойте мечти. .Не се сърди ,не си за тази игра.. Твърде много лаеш , но нехапеш.. Като си спомням - да ,помолих те да не нападаш why .. Ти нещо се изрепчи.. " Аз не спя ,знаеш ли кой сам аз , не се отваряй щото ще смачкам "...
И славната ти кариера свърши във 2ри ешалон... Бъговете винаги са опрадвание на слабаците...
Малиииииииии синя(ворхи) хаиуахаиухауиахи ти ме спукваш от смех аз не сам казал че сам велик аз казах че просто ти неможеш да ме хванеш(необраштам внимание на твоите заплахи заштото от теб една битка не сам видял) ае не ми обясняваи кои е за тая игра на мен ми е първи рунд на теб едва ли ае не ми обясняваи че аз сам голяма уста че теб цял форум те плуе :lol: :lol: ако играеш следваштия рунд и доеш да ме занулиш ше ти кажа браво ае стига спамихме тук а да играем и ште си проличи кои какъв е та и аз не сам занулен ако това намекваш маи за трети път го пиша ама ми падна половината флота :c022: и аз сам доволен пак браво на why че ме удари стана добра битка :a055: :bravo:
....
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Eдна битка не е видял.. Тарт , Сир Самюел Ваймс , Днес румили.. Сигурно съм направил повече битки от теб.. И съм бил син ,защото трябваше да ида до Търново.. Днес дори си говорих по тази тема за кратко със "врага" Дегрейд.който се оказа пич.. А ти си поредното форумно лъвче...
И знаеш ли колко ме боли ,че ме плюят?Нали си играя ,правя си битките.. Дали ти , майкати ,бащати ме харесват..За мен е все едно.... Не ,не си занулен.. Ти си премазан .. Останали му 200 Бойни и 1 знс..Айде ,айде.. С тая флота едно *и* не можеш да удариш..И не ми дръж сметка кога съм син и защо.. Ти си повече син от мен..Щото някой колонизира до теб и насереш гащите...
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”