Ето ме пак 10 мин след като се разби пин в мен и аз докато си пиша вав форума историка ме удари оште един пилот които имаше много по голям флот от моя днес си направих кефа тотално станаха две много добри битки пак и оште не сам свален от кораба на пълно литткам си оште с 1 звезда и почти 200 боини корабчета
Той направо те омазал, а и целия рец е в него хх.За тва че просто си оставяй със спомените за равенството от битката Пък и хубаво, че му ги нямаше баталите, иначе...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 13 2007, 11:31 AM)
Той направо те омазал, а и целия рец е в него хх.За тва че просто си оставяй със спомените за равенството от битката Пък и хубаво, че му ги нямаше баталите, иначе...
Рециклажа е взел ТАЗ не тои а баталите му летяха след кръстовете
що бе соид във втора занули некъф мноу яко по същия начин :D
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
boian написа:QUOTE(boian @ May 13 2007, 12:23 PM)
бива си я битката
както слушам , явно имаш и бойни....дано, защото тогава си много рехав за тез точки ....но друг ми беше въпроса....требеше да пуснеш 12 рунда, можеше и да си отиде и другата диня.
werty - много забавна случка ти се е получила, докато си пишеш в форума да те претрепят , супер фън, а най-много ми хареса че ти си пуснал темата много готино
Да яко се изкефих но няма да се откажа аз мисля че за първи рунд без никои да ме учи да играя се представих добре може да не мина 150к точки до края на рунда но пак боини точки минах 150к
и чакам с нетарпение да реснат вселената да почнем всички на ново и без толкова бъгове че ми писна да праштам 1 сонда да я убиват и след това да получавам 50 доклада