Баце, много си прав за рунда, че е много скучен ! От както е започнал единствено от теб видях атака ! Ако не бяха твоите атаки отдавна да съм се отказал и по-точно битката която завърши с равенство http://store1.data.bg/vitokorleone/Bulfleet/a1.html . Ако ме беше занулил нямаше да се впрегна толкова, а щях да те поздравя ! За мен битка, която завършва с равенство е един вид заяждане ! Благодаря за поздравленията, че изкарах късмет с атаката е 100% вярно. След, като направих ЗНС – то направо изкъртих ( i ) на 5:101:14 с атаки, а калкулатора с цъкане на сметки и нищо ! Подценяване от твоя страна имаше и то най-вече на шанса за бутане на планетата при тази атака. Особено след като ме разкри след дълго криене на ЗНС - то и излагане на показ на мижавата ми флота, не очаквах да направиш “SAVE”, a сатациониране на флотата ти или да я оставиш на планетата за да не мога да те атакувам ! Въобще не се надявах, че ще бутна планетата и флотата! Сега в неделя ще пускам тото пък дано да имам същият късмет !HUN73R написа:QUOTE(HUN73R @ May 12 2007, 08:33 AM)
Миши рунд, миши битки.![]()
Вече от една седмица практически не играя, само Прот ме задържа в играта, защото рано или късно щях да го хвана. Уви, пародията, която играем с каза думата, просто не сметнах че е реално да ми падне планетата при шанс 1:33 и като се има предвид, че това беше първата му атака(а почти сигурно и последната). За 5 рунда игра в 1-ва вселена доста атаки със звезди съм преживял, та най-после видях и какво е да ми бутнат планета. Уви, този рунд ми доказа, че без съюници и с несериозна игра не може да се цъка.
Затова поздравления на Прот, късмета си каза думата и може да се видим отново в някой далечен рунд... ако Булфлийт оцелее до тогава...
В следващият рунд определено не знам дали ще играя. Напоследък ангажиментите ми нарастват и не остава време за игра ! Ако все пак отново срешем шпаги, за мен ще бъде чест !