[Прасмос]Angel^of^Death vs. [Aliance]

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ May 11 2007, 11:43 PM)
Колкото и да не харесвам Ангела му признавам , че да посрещнеш ЗНС-та дори и голи си е смела постъпка .
Колкото и аз да не го харесвам .. Найстина доста смела постъпка . Ангела знае да играе ,не му го отричам :) . Доста смелост да посрещнеш знс-та... А грешка и от страна на девойката -знс-та според мен никога не се пускат сами..
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

ангеле небесен или муртуж като те атакувах колко пъти си дигна флота а?просто ти няма да имаш шанс да си нападател не дини и бостани да правиш ама 1 път не ти стиска да ме посрещнеш.а и след 1 месец игра вече стана голямата работа нали?опорочихте играта с тея наливания и бугове е за това никой няма да ме атакува .айде лека ви игра аз нямам нерви за куснае нито от смешници да правя герои.ссср толко бои ядоха от ред арми че почнаха да се подвизават под чужди имена и съюзи
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

:lol: :lol: :lol:

С повече коментар не заслужаваш да те удостоя.Ще пратя един смс и на дявол да дойде да ти се посмее на глупостите :lol: :lol: :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

ай стига сте се дърлили и двамата!!!.летален,сега кво да и да говорим,за да посрещнеш ЗНС се искат ташаци и то големи,а и не може да се отрече че адаша има големи умения.адаш на теб ще кажа че ако не се палеше толкова лесно и не крякаше толкова :lol: щеше да си роден лидер.ма такъв е живота.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

letalenizhod написа:QUOTE(letalenizhod @ May 13 2007, 03:22 AM)
ангеле небесен или муртуж като те атакувах колко пъти си дигна флота а?просто ти няма да имаш шанс да си нападател не дини и бостани да правиш ама 1 път не ти стиска да ме посрещнеш.а и след 1 месец игра вече стана голямата работа нали?опорочихте играта с тея наливания и бугове е за това никой няма да ме атакува .айде лека ви игра аз нямам нерви за куснае нито от смешници да правя герои.ссср толко бои ядоха от ред арми че почнаха да се подвизават под чужди имена и съюзи
Ох котьо, ти па кога излезе от мод, че почна да се изявяваш тука.Опорочили били играта.Опрочиха я, такива като тебе дето са непрестанно сини и смеят само да колшарстват по планетите докато си офлайн по 2-3 часа на ден.Като си толкова отворен айде играй 3-4 дена без да пускаш мод да те видим.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ May 13 2007, 08:55 AM)
Ох котьо, ти па кога излезе от мод, че почна да се изявяваш тука.Опорочили били играта.Опрочиха я, такива като тебе дето са непрестанно сини и смеят само да колшарстват по планетите докато си офлайн по 2-3 часа на ден.Като си толкова отворен айде играй 3-4 дена без да пускаш мод да те видим.

Мани бе...преди седмица влезе, пусна атака, после излезе офлайн и тъкмо пратих на дявол ЛС, че май леталния ще поиграе малко - той наби мод...толкова ни разочарова това момче :) :lol: Ама поне смях има около него :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Старата песен на нов глас ?
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ May 16 2007, 10:32 PM)
Старата песен на нов глас ?
Все ми е едно как ще я интерпретираш :) Вечно синьоооо, морскооооо синьоооо....

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”