[CCCP]Luffy vs [Flyleaf]couting

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

МАРИЕЛА, Nicson The Fearless, MightyOne, моля, мерете си думите. Щом зануля някого, имам пълното право да му се изсмея в лицето, това е въпрос на избор. Завистта е лошо "качество", нали знаете?
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на съб май 12, 2007 9:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Избиването на комплекси също... :lol: И ти явно си сляп за поведението на твоят съюзник-но какво да коментираме-ясна е работата... :lol: На черното казвате бяло-но това няма да се промени,защото е от съюза ви... Изразявам се обективно и безпристрастно за разлика от някои хора,генералисимус(няма да ги споменавам кои-те знаят)-всеки неутрален потребител,прочел темата,ще забележи същото,което и аз... А мариела и Майти_Уан не завиждат,както и аз-бъди сигурен в това! Ако си мислиш,че луффи е идеал за това как трябва да се държи един флийтър-добре :) :lol: Няма смисъл да спорим повече-нещата ще се повтарят в растяща прогресия,клоняща към безкрайност :) Някой модер да закючи или почитсти темата,айде бегам да гледам евровизията :)
Последна промяна от Nicson The Fearless на съб май 12, 2007 9:22 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Пак казвам, че когато зануля някого мога да му се изсмея в лицето. Единственото, което виждам в темата, е заяждане. Първо от страна на МАРИЕЛА, после и от другите. Luffy малко преувеличава, но за да го оправдаете трябва да го направите в играта, а не тук - не мислиш ли?
[url=http://nemexia.bg][/url]
Luffy
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 21, 2007 7:56 am
Контакти:

Мнение от Luffy »

хах вах... ама ти сериозно ли мислиш че като си ми предложила дуел с твойта по силна флота и аз ще тръгна да се разбия в нея ? или си наивна или глупава значи... аз ще си те следя и ако видя нещо което мога да ударя ше го ударя. това си важи и за тебе по отновение на мене. наистина вече не ми се занимава с тая тема... каквото имахме да си казваме го казахме. другото остава да си го покажем в играта. така че давай там :)
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Браво приятелю продолжавай все тека
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

МАРИЕЛА написа:Цитат(МАРИЕЛА @ May 13 2007, 12:01 AM)
Остави го бре колега,най-много и той да изпищи накой ден като фамилия ГОТИНИ,че са го нападнали със СТЕЛТОВЕ :lol:
е няма да можеш не че не искаше де (мноу сонди умреха :) но както и да е)
сега почивам може би след рунд два пак ще играя а дотогава дерзай :)

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”