Та по казуза моето мнение ,че някой се е усамнил във фамилния акаунт на Павлинчо и братчета като разбрали са си измисли нещо с което да забаламосат администрацията и да не отнесат едно хубаво наказание до 2008г.
П.С
Нека има равни права за всички играчи и дано накрая справидливостта възтържествува.
If you want to survive...don't disturb us!
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
SpaceRuler - смея да твърдя, че имам доста опит в тази игра и ми е пределно ясна цялата ситуация. Защо не съм ги наказал обясних ясно. И решението ми да не ги накаже е продиктувано именно от игровия ми опит. Няма по-голямо унижение от това да те занулят, при положение, че в акаунта се ситвате на смени. Ако ги пооранжевя до 2008ма, което си заслужават - в дадения случай ще им направя услуга. Ще започнат нов анонимен акаунт и всичко ще утихне - няма да търпят подигравки, няма да бъдат синоним на некадърник във форума, няма да им се присмива никой. Да, някой може да каже, че постъпвам жестоко или че имам пръст в цялата работа с "невидимата" атака. Не мога да запуша хорските усти и не мога да спра всяка налудничава теория за конспирация. Всеки има право да си мисли каквото иска. Но аз, като администратор на вселената имам право да преценя кое в дадена ситуация е най-тежкото наказание. Мога да ви кажа още отсега, че това няма да е последният случай, в който ще си позволя по-различно тълкуване на правилата.
Като администратор съм длъжен да проверя всички възможни варианти. Нередности около цялата ситуация не открих - изключение е играта на смени от братчетата. Ще дам още малко пояснения.
Някой написа, че било съмнително атакуването без шпионаж. Рисковано е, но това се прави често. Всяка сонда оставя новина. Особено преди смяната на скина когато атаките излизаха отдолу често се летеше по памет - при един рефреш често атаката оставаше скрита долу, а като няма новина от шпионаж има шанс жертвата да не скролне до долу. Всеки играч с повече опит знае такива тънкости на занаята, а и старите навици не умират лесно. Смея да твърдя, че dios е един от най-опитните и добри играчи, които познавам, и след като не открих нищо нечестно в удара, единственото, което ми остава е да се насладя на открития урок по пилотско майсторство, който ви е изнесъл.
Последна промяна от MartinNosovich на пет май 11, 2007 8:30 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Еваларката Диос! Добро изпълнение!!! Преставям си какво е било удоволетворението ти от боя
Като четох за шпионките се сетих за една акция на Каос срещу Бочи....през 20 мин. минаваха мойте рециклатори през планетата му, Каос на всяка 2-ра минута неактивност пускаше атака....ех, времена...
А и изпълнението на Диос си е класа в жанра! Опитните летци знаят, че е много важно да успееш да си "скриеш" времето за което стигаш до дадена "трудна" жертва.... та така, кьорав карти не играе!
Още веднъж поздравления за Диос, един от последните мохикани