[DarkAge]garuda vs. [Тамплиери2]DarkSide
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Добра и доходна битка
И процентите му са ти дошли доста добре
Хмм Куцо, кьораво, сакато - има ли дупка е злато
небеше ли така 
И процентите му са ти дошли доста добре
Хмм Куцо, кьораво, сакато - има ли дупка е злато
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Не... ресурс има ли е злато или... (i) има ли е злато :DKisi написа:Цитат(Kisi @ May 12 2007, 11:48 AM)
Добра и доходна битка![]()
И процентите му са ти дошли доста добре![]()
Хмм Куцо, кьораво, сакато - има ли дупка е златонебеше ли така
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
kebizlo
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 09, 2007 10:33 am
- Контакти:
дамRoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ May 12 2007, 10:27 AM)
Не... ресурс има ли е злато или... (i) има ли е злато :D
[b][color=#3333FF][url=http://www.seymoursspillresponse.com/seymour.gif]http://www.seymoursspillresponse.com/seymour.gif[/url] [/color] [/b] <-------Цъкни и виш истината!!!!!
[b][color=#3366FF]Братчето ми:бате пораснал съм с 1,20 кг на височина:)- 7 години[/color][/b]
[b][color=#CC0000] SEYMOUR[/color][/b]<<>>>[color=#CC0000]rUll3z!![/color]
[b][color=#3366FF]Братчето ми:бате пораснал съм с 1,20 кг на височина:)- 7 години[/color][/b]
[b][color=#CC0000] SEYMOUR[/color][/b]<<>>>[color=#CC0000]rUll3z!![/color]