Първо поздравления на защитника - добро посрещане. Второ добър отговор и достойно държание от нападателя.Galaxy_Queen написа:Цитат(Galaxy_Queen @ May 6 2007, 09:25 AM)
E, велика битка, признавам!![]()
![]()
Заслужена победа, още повече при положение, че последният ми spy се върна 15 сек. преди атаката.
Всяка история, разбира се, има две гледни точки, но не пиша, за да обяснявам моята.
1. От това, което си разказал като история и предистория може да се създаде погрешно впечатление. Нарочно или не, си пропуснал да споменеш, че при всичките ни разговори аз нито веднъж не те заплаших, обидих, нито намек не съм направила колко сме велики, как ще те разбием, какви страхотни флоти имаме и т.н. Не знам oleicho какво ти е писал, не е и моя работа, но нека не оставаме с погрешни впечатления относно моето отношение към теб.. Още повече ти на няколко пъти споменаваш за целия Aliance, който държа да отбележа никога не е отправял към теб "заплахи". Каквито и търкания да сте имали с oleicho, те са били на лична основа и не се отнасят до съюза. Макар, че ти на няколко пъти прекрачваше границата на добрия тон, аз нито веднъж не се поддадох и не я преминах!
![]()
2. Това, което си написал звучи доста самодоволно. Поздравих те секунди след битката, първо защото битката наистина е хубава и второ, защото мислех, че това е твой план, който беше изпълнен брилиантно. Сега разбирам, че това може би е било въпрос на чиста случайност, към която ти лично нямаш никакво отношение. По-важното е, че аз съм на 14 г. и играя за първи път. Едва на 2к точки разбрах, че има проучвания.. Ти си опитен играч и след като си ГИД значи си запознат с много стратегии, планове, тънкости и др. Затова на твое място не само не бих се хвалила, но и не бих писала за това във форума, освен ако това за теб не е максимума. По-добре би било да напишеш, когато победиш някой опитен играч.
Пожелавам успех на всички, които играят.![]()
[Прасмос]Angel^of^Death vs. [Aliance]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от amigo на нед май 06, 2007 4:34 pm, променено общо 1 път.
Така, така...
Може и аз да се включа нали ?
Galaxy_queen, не зная за пръв път ли играеш, на колко годни си и пр.
Това не е от значение, наистина се трупа опит с време игра, и като за първи рунд се справи добре и на ниво.Разбира се, че това което казва ангела би трябвало да е самодоволно, перфектно го изигра, понеже кръстовете му се връщаха на една от планетите за време, за което трябваше даги пусне отново секунди след това, за да те посрещне иначе аут.Другото което е, сама си си виновна, че атакуваш само със звезди, човек който знаеш че може да има флот.Бях помолен да те шпионирам из планетите, и това което видях, бяха сума танкери и меги, бойна флота почти липсваше.Като играеш миньорски, кой аджеба те кара да атакуваш само със звезди, и после да не били доволни другите, нормално е.
Айде успех, държа се достойно, приеми из агубата с достойнство.
Може и аз да се включа нали ?
Айде успех, държа се достойно, приеми из агубата с достойнство.
Последна промяна от RoYaL на нед май 06, 2007 8:56 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Galaxy_Queen - казах ти го и на лично.Дипломацията ти я проваля олейчо.Ти молиш за алианс - той вади голямо самочувствие как не се страхува от никого и ще разбие и мен и дявола.Знаеш ли какво ми писа?
oleicho
21:27:24
2007-05-05
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
iskal si duel bez bqgane ... hmmm
shte si pomislq i utre shte ti kaja !
================================
По дяволите, това момче е смело.Изчака да си разбия над 700 кръста и прие дуела.Като му казах да си гледа работата и че неговия ред идва скоро - посиня.А иначе не съм отрекъл - поздрави си ме след битката и се държа добре.Другото, което е - никаква случайност не беше посрещането.Щях да посрещна още по-рано ако сейва ми не се връщаше след 2рата атака.Наложи се да чакам 3та.
Колкото до целия ти съюз - аз не мисля, че освен теб и олейчо някой друг е способен на каквото и да е освен да е каса(съжалявам, но е факт) - ти каза, че Араузър ще дойде да помага - къде го?А олейчо заплахи е отправял колкото си щеш.Рицар на личните съобщения.
Колкото до битката - пуснал съм я заради историята и заради адреналина.
И не на последно място - всичко това можеше да не стане ако ме беше послушала още в началото.
oleicho
21:27:24
2007-05-05
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
iskal si duel bez bqgane ... hmmm
shte si pomislq i utre shte ti kaja !
================================
По дяволите, това момче е смело.Изчака да си разбия над 700 кръста и прие дуела.Като му казах да си гледа работата и че неговия ред идва скоро - посиня.А иначе не съм отрекъл - поздрави си ме след битката и се държа добре.Другото, което е - никаква случайност не беше посрещането.Щях да посрещна още по-рано ако сейва ми не се връщаше след 2рата атака.Наложи се да чакам 3та.
Колкото до целия ти съюз - аз не мисля, че освен теб и олейчо някой друг е способен на каквото и да е освен да е каса(съжалявам, но е факт) - ти каза, че Араузър ще дойде да помага - къде го?А олейчо заплахи е отправял колкото си щеш.Рицар на личните съобщения.
Колкото до битката - пуснал съм я заради историята и заради адреналина.
И не на последно място - всичко това можеше да не стане ако ме беше послушала още в началото.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти: