[CCCP]Luffy vs [Flyleaf]couting
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Guffy Guffy ти дори и сонда неможеш да ми бутнеш а камоли да ограбиш нещо колкото и за велик да се мислиш и прави аз винаги ще съм по добър от тебе в секи параметър,какво имаш зад теб сашко ли???
а лаенето го правиш ти и тука ще цитирам 1 лс което ми изпрати преди доста време
”Добре от неска почвам да те дебна но затова си си виновен само ти”
Имаше няколко щпионажа към мен в началото друго не сега и шпионажите спряха че много ти измират сондите.Така че поствай си битките без много много приказки и само чети
”Браво добра битка” без да коментираш.
а лаенето го правиш ти и тука ще цитирам 1 лс което ми изпрати преди доста време
”Добре от неска почвам да те дебна но затова си си виновен само ти”
Имаше няколко щпионажа към мен в началото друго не сега и шпионажите спряха че много ти измират сондите.Така че поствай си битките без много много приказки и само чети
”Браво добра битка” без да коментираш.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
като казах че имам нещо зад себе си - имах предвид натрупаните си бойни точки. /това че ти си се сетил за сашко си е вина на твойто мислене / колко повече действия трябва да дам за да имат опара думите ми - а те не мисля са чак толкова големи. нямам си напредстава кой си MightyOne - но кажи за да може дебненето да е взаимно
п.п. - свалям си мода, който пуснах преди не повече от час за да може всеки коийто желае да ме дебне - моля, заповядайте. като казвам това знам напълно какво говоря.
п.п. - свалям си мода, който пуснах преди не повече от час за да може всеки коийто желае да ме дебне - моля, заповядайте. като казвам това знам напълно какво говоря.
ще пиша и ще си се хваля колкото си искам - нема забрани за това... а ако не ви изнася или не четете или ме ударете.
гергана има повече бойни да - ама я виж нема ли случайно и повечко натрупани обикновенни точки ?
ако делиш бойните на обикновенните за да с еполучи коефицент едва ли пак ще е преди мен.
гергана има повече бойни да - ама я виж нема ли случайно и повечко натрупани обикновенни точки ?
ако делиш бойните на обикновенните за да с еполучи коефицент едва ли пак ще е преди мен.
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Ъъъъъ SeXy ти му беше съюзник,нали?
Ами как да не се подразни човек когато човека си се хвали все едно е открил марсианец?
Айде като човекът може да се хвали,сигурно може и да пише и да се защитава сам и няма нужда от адвокат...
И ми писна от закани... Всеки се прави на голямата работа като казва "ще те зануля"-и какво-остава си само с думите...
И ми писна от закани... Всеки се прави на голямата работа като казва "ще те зануля"-и какво-остава си само с думите...
Последна промяна от Nicson The Fearless на пет май 11, 2007 7:31 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]