[CCCP]Luffy vs [Flyleaf]couting

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

SeXy
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 10:20 am
Контакти:

Мнение от SeXy »

Едно голямо Браво от мен Луффи , продължавай в същия дух. Още много битки ти пожелавам да водиш и разбира се успешни.

оригинал: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1916626a
бекъп: http://bulfleet-bitkite-mi.hit.bg/couting.html

Luffy: както обикновенно си спайвах планетите наоколо и гледам counting не е активен от 11 часа сутринта. пускам шпионаж и гледам че му се е сабрал доста ресурс за грабене. пускам си атака с транспортиори и 10 краста / защото имаше да си чупи там нещо малко /... и понеже спу ми е по-ниско му прати смс. естествено - викам си - сичко се случва може и да не влезне щом си е дигнал флота. и продължих да си шпионирам саседните планети... когато по едно време около 10 минути след като пуснах атаката към counting попаднах на забравена флота и играча не беше влизал от 3 часа. пуснах рециклаторите и си върнах атаката кум counting защото ми трябваха всички кръстове, но малко преди да пусна атака онзи се появи и сичко отиде подяволите. върнах си рециклаторите и отново атакувах counting sus 10 krasta и транспортиори. 3 минути преди сбласъка пуснах спу и гледам флота му се върнала :P ... отново си връщам атаката... и пускам рециклаторите... потърсих помоч за рециклажа и за пръв път от седмици веднага се намери някой с чиято помощ мога да взема всичко най накрая като се разбрахме за времето пуснах и атаката но не с пулния си флот който се състоеше от 499 кръскта а само с 470 някаде защото се опасявах че след 3тия смс вече counting жи трябвало да пътува кум компютър кадето и да се намира. и си пуснах атаката и смао се надявах да изкарам отново невероятен късмет и да мога да го ударя. е - това и стана :) така... след като му писах Л.С. с питане каде е бил и защо въпреки 3 те пратени смс не е влязъл получих отговор... малко неочакащо но все пак задоволително - наистина съм се оказал късметлия

couting
2007-10-05 21:47:44 Докладвай

ami bqh za riba ))

couting
2007-10-05 22:39:39 Докладвай

ami sluchva se az nqma da se
vyztanoviavam maj ) voobshte
celiq sam izgorql i mislq da
vyztanovq edni drugi
otnosheniq s drugia pol ) a
tova iska vreme

TraPeCa: Couting пожелавам ти всичко да се изглади при теб , ти си един достоен противник и колкото да се опитвах - не успях да те ударя. Успех ти желая във всички начинания.
Последна промяна от SeXy на чет май 10, 2007 10:14 pm, променено общо 1 път.
Luffy
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 21, 2007 7:56 am
Контакти:

Мнение от Luffy »

мдам - уф, като се науча да си прая бекупите и сам ще си пускам темите ... но засега и така ме устройва :)
ще имам малко повече възстановяване но иначе според мен си заслужава 11 те рунда битка :)
Потребителски аватар
TSuTSkO
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 18, 2007 12:14 pm
Контакти:

Мнение от TSuTSkO »

Браво и от мен.Дано скоро се възстановиш та да има какво да рециклирам.
Luffy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Luffy »

:P ... хахах как всичко със складовете си беше сметнато. след като ми се напълниха съсвсем малко ресурс ми се изпари - дребна сумичка която ще върна с един - два полета само. мога да те успокоя че възстановяването ми че е пълно - демек - след два дена като ми излязат корабите ще съм с доста по голяма флота от тази преди удара :)
за снощи - само мога да ти благодаря че за пореден път ме накара да се смея от сърце - този път на поредния ти опит да си откраднеш от наготово спечеления рециклаж - естествено че не успя - остана си отново само със завудни загуби на газта... се пак 700 краста и косур кораби едва ли харчат малко за по 100 % атак :P просто нямаше никакъв шанс да ме обереш понеже си следя часа и влизам винаги тогава че ако някой ме е нападнал да не му е дошла атаката още. - имаше най малко 10 мин преди първата ти атака снощи като влязох - недей да лужеш хората че са били 3 :P

а и като гледам не аз, който е с 60 % флот съм излязъл в мод - а ти... кой знае дали защото ти се колонизирах до тебе или нещо друго - само ти си знаеш :)
Luffy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Luffy »

:) чудно... щом си решила да ми се напахаш сама в рачичките - чудесно. ще ти обарна спецялно внимание следващите дни. аз вече си казах мнението по повод опитите ти да ме ядосаш или раздразниш - :) все пак това си е игра и аз го карам за забавление... и каквото и да скопосаш в писмен текст може само да докара усмивка на лицето ми - нищо друго :) ( наистина ще съм благодарен на някой админ да постне оставащото време до атаката ти и влизането ми )
за дуела наистина е интересна идея - само не си уточнила дали смяташ за дуел това да искаш директен сбласък на флотите ни, след като знаеш че твоята е доста по голяма или го казваш с мисълта на постоянно следене и атакуване един друг - ако е това второто -можеш да бъдеш сигурна че приемам и друга по приоритетна цел няма да си слагам :) а ако е първото мога само да ти се изсмея :)
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Guffy късмета ти работи на 6 а устата ти на 7 винаги преовеличаваш нещата и се мислиш за учасник в кой е по по най.
Hell was full so...
i came back!
Luffy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Luffy »

следващия :)
аз като говоря имам нещо зад мен... и тебе ли сум одарил или ограбил че се пускаш да лаеш... :)
Danny
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:36 pm
Контакти:

Мнение от Danny »

Поздравления за битката, но и според мен малко преиграваш...
Тоя couting го дебна от както почна рунда, но така и не успях да го ударя, освен да го грабя.

Поздравления за битката, но е хубаво да наблегнеш на действията :)
Първо мисловна дейност, после писмена.

Успех!

Уважавай си колата, за да те уважава и тя!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”