dios написа:QUOTE(dios @ May 10 2007, 12:41 PM)
Въобще не виждам причината, поради която се искат мои обяснения.Павлинчо или който и там от братята да си,защо не обясни на Мистерия колко седмици поред съм те нападал без шпионажи? Защо не и кажеш колко шпионажи получи преди атаката? Защо не обясниш на другите както и на мен, че постоянно си си писал лични съобщения с този и онзи? Като не получаваш СМС,каква атака искаш да видиш като си в новини или галактика да гледаш за рециклажи? Защо не кажеш колко пъти съм те нападал онлайн и съм те крал и съм ти чупил меги и кръстове?Акаунта ти пак имаше активност!Защо не кажаш с каква помия ме заливаше,колко закани и подигравки ми отправяше? Атаката си беше съвсем обикновенна.Една от многото които съм ти правил.По 30 на ден!Само че има една подробност която ти убягва.Вдигнах 6 нива скорости преди нея.И те нападах периодично на 90 и 80 % за да не се усетиш.Доколкото си спомням,по време на атаката ти имаше само 1 рефреш на 6 мин активност.След това са ти писали на лични че са те ударили.Представи си колко и какво си гледал. Аз ще се върна за теб, ако не те накажат за което апелирам,защото мисля че безочието и наглоста ти минават всякакви граници.Не стига че играете кой знае колко човека от един акаунт,ами отгоре на това и протестирате! Или малкото братче се чуди какво да измисли,та да не го пляскат батковците му че е занулен? Или моя акаунт вместо скаути строи стелтове!
![]()
Еми дамм колко 30 атаки не бяха ли 50 на ден ? какви кръстове си бутал един пут бутна на едната колония 38 мега и вече герой? Ми да ти кайа нито 1 път не си пропуснал да ме спайш преди атака както и 2 мин преди нея такаче не лъжи може да се провери отворко.А до колкото това че за рециклайа съм гледал на галактика мисля че си мнохо т*п за да мислиш това а и астерополацията и нея може да се гледа от галактиката кво се зима както на галактика може да видиш кога си идва флота ? ама забравиш че ти си голям играч ахахахахах и можеш всичко . А и за това че ша дойдеш ела НП ша ме занулиш (никога както до сега) като изключим това което направи